Peste 300.000 de euro s-au investit într-o clinică stomatologică

Larisa Bănică
Companii #Sănătate / 12 mai 2016

Peste 300.000 de euro s-au investit într-o clinică stomatologică

În centrul de radiologie, aproape o tonă de foaie de plumb

Trei antreprenori români au deschis, recent, Dental Medical, o clinică stomatologică, în urma unei investiţii care a depăşit 300.000 de euro, şi dispune de trei cabinete şi de un centru de radiologie.

Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro, potrivit lui Virgil Pop, unul dintre managerii clinicii, care a continuat: "Amplasată în nordul Bucureştiului, Dental Medical şi-a propus să vină atât în sprijinul miilor de angajaţi, dar şi a locuitorilor din zonă, pentru care criteriile "timp" şi "spaţiu" sunt esenţiale în agenda activităţilor zilnice".

La evenimentul de lansare, domnul Pop a dezvăluit că în centrul de radiologie s-a investit 70.000 de euro, acesta conţinând aproape o tonă de plumb: "Camera aceasta are în pereţi peste 920 de kg de foaie de plumb. Am vrut să aducem ultima generaţie de aparatură, dovadă că aceasta este din 2015. Nivelul radiaţiilor este extrem de mic. Ne diferenţiem de un cabinet obişnuit prin faptul că oferim servicii stomatologice integrate. Pacientul este preluat de către unul din medicii coordonatori, care stabileşte, de principiu, planul de tratament. În toate etapele terapiilor stomatologice, medicii implicaţi în tratamentul general al unui pacient discută şi decid asupra evoluţiei ulterioare."

Legat de preţuri, Răzvan Daraban, cel de-al doilea manager a precizat: "Costurile sunt reduse în raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizând cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier. Preţurile noastre sunt medii, în contextul în care folosim tehnologie de ultimă generaţie adusă din Finlanda".

Totodată, domnul Daraban a menţionat: "Cabinetele sunt gândite să respecte un regim strict aseptic. Din camera de sterilizare se intră direct în fiecare cabinet, fără să se treacă prin zonele de aşteptare, aspect ignorat de majoritatea celorlaltor clinici şi cabinete. Avem propriul aparat de sterilizare a instrumentelor, pentru a avea garanţia că procesul de dezinfectare respectă cele mai stricte norme".

Cei trei specialişti - Răzvan Daraban, antreprenor şi doctor în ştiinţe economice, Virgil Pop, inginer, antreprenor cu zece ani de experienţă în managementul clinicilor stomatologice, şi Anca Temelcea, doctor în ştiinţe medicale şi lector la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" - au precizat că pentru această clinică s-au creat strategii de reducere a timpilor alocaţi tratamentelor, precum şi a perioadei de aşteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.

Dr. Anca Temelcea a vorbit despre aparatura adusă din Finlanda: "Linia integrată de echipamente Planmeca - unituri dentare, radiologie dentară şi maxilo-facială, sterilizare - reduce până aproape de dispariţie disconfortul inerent oricărui tratament stomatologic, pe de o parte, şi elimină orice posibilitate de contaminare încrucişată, pe de altă parte".

Plată şi în rate, prin parteneriat cu o bancă

Serviciile stomatologice oferite de clinica Dental Medical vor fi accesibile persoanelor cu venituri medii, în special în urma implementării sistemului de plată în rate a serviciilor medicale. Virgil Pop a declarat: "Am încheiat un parteneriat cu Garanti Bank, pentru a da pacienţilor posibilitatea de a plăti serviciile stomatologice în rate, prin intermediul Bonus Card. Este un sistem în avantajul clientului, care are posibilitatea de a-şi plăti tratamentul în până la 12 rate egale, fără alte costuri suplimentare, dobânzi sau comisioane".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb