PSD va avea o şedinţă premergătoare Congresului din 10 martie

Mihaela Dan
Politică / 5 martie 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD se reuneşte luni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD pregătitoare Congresului extraordinar din 10 martie, în care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la şefia partidului. La Congresul PSD şi-au anunţat oficial candidatura pentru funcţii de conducere preşedintele PSD, Vrancea Marian Oprişan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că, dacă Organizaţia de Femei a PSD o va recomanda pentru o funcţie de conducere, va candida la un post de vicepreşedinte.

La ultimul Comitet Executiv, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că vrea organizarea unui Congres extraordinar în care va cere un vot de reconfirmare a funcţiei sale în partid şi o redefinire a programului de guvernare, iar data congresului a fost stabilită în Biroul permanent naţional al partidului din 21 fabruarie.

Purtătorul de cuvând al PSD, Adrian Dobre, declara că în şedinţa CExN premergătoare Congresului se va discuta dacă este necesară schimbarea structurii Biroului Permanent Naţional (BPN), dar se va discuta şi despre modificările propuse la Statutul partidului.

La Congresul PSD şi-au anunţat oficial candidatura pentru funcţii de conducere preşedintele PSD, Vrancea Marian Oprişan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că, dacă organizaţia de femei a PSD o va recomanda pentru o funcţie de conducere, va candida la un post de vicepreşedinte.

Congresul extraordinar al PSD se convoacă pentru exercitarea atribuţiilor statutare, precum şi pentru următoarele situaţii: în cazul organizării alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidenţiale, la termen sau anticipate, pentru pregătirea acestora sau evaluarea rezultatelor; pentru modificarea Statutului PSD sau a Programului Politic al partidului în situaţii deosebite.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc de la ora 11.00, la Parlament.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb