RHS va distribui produsele BenQ în ţara noastră

Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 ianuarie 2005

BenQ, producător de echipamente IT&C, a semnat un contract de distribuţie cu firma RHS Company SA, ce urmează să distribuie produsele BenQ în România începînd din ianuarie.

Lista distribuitorilor autorizaţi pentru produsele BenQ în ţara noastră include şi companiile Darer, Proca şi Tornado, precum şi OnLine Media pentru produsele GSM. BenQ este prezent pe piaţa românească începînd cu anul 2001, portofoliul de produse incluzînd monitoare LCD, proiectoare, camere digitale, scanere, unităţi optice, medii de stocare, tastaturi şi mouşi, laptopuri şi telefoane mobile.

Consultantul BenQ în România, Bogdan Blînda, a declarat, citat de Rompres: "BenQ doreşte creşterea în 2005 a business-ului în România, atît intensiv, cît şi extensiv. Succesul în vînzări înregistrat în 2004 de toate gamele de produse BenQ, precum şi dobîndirea unor cote semnificative de piaţă pentru România, au fost susţinute de o reţea puternică de distribuţie. Prin semnarea contractului cu RHS Company, BenQ doreşte să îşi consolideze prezenţa în canalul de distribuţie IT&C".

RHS Company SA a fost înfiinţată în septembrie 1999 la Bucureşti şi are în prezent 88 de angajaţi. Cifra de afaceri realizată în 2004 a fost de 30,5 milioane dolari, în creştere cu 78% faţă de anul precedent. Compania are în prezent, pe lîngă sediul central din Bucureşti, filiale în 5 oraşe din ţară: Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. BenQ are fabrici de producţie în Malaiezia, Mexic, China şi Taiwan. Compania are peste 15.000 de angajaţi în întreaga lume, într-o puternică reţea de vînzări şi marketing ce străbate zona Asia-Pacific, Europa şi cele două Americi. BenQ deţine facilităţi de cercetare şi dezvoltare în Taiwan, China şi California, SUA. BenQ a lansat 1,738 de patente internaţionale. Cifra de afaceri a companiei în anul 2003 a depăşit 3,6 miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb