"Tarom" va încheia contracte de tip "codeshare" cu toţi membrii "SkyTeam"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 25 iunie 2010

"Tarom" va încheia contracte de tip "codeshare" cu toţi membrii "SkyTeam"

"Tarom" va încheia contracte de tip "codeshare" cu toţi membrii "SkyTeam", până la finalul anului în curs, în vederea aderării la alianţa "Skyteam", informează "Air Transport Intelligence", citată de Agerpres.

Conform directorului general "Tarom", Ruxandra Luciana Brutaru, compania aviatică a încheiat, deja, contracte de tip "codeshare" (participarea la sistemul de ticketing pentru rezervări) cu majoritatea membrilor "SkyTeam". "Avem contracte de tip < codeshare > cu majoritatea membrilor şi continuăm să încheiem contracte cu toţi membrii < SkyTeam >", a declarat directorul "Tarom", adăugând: "Până la sfârşitul anului vom finaliza aceste contracte".

"Tarom" va deveni al 13-lea membru oficial "SkyTeam" pe 26 iunie, la cinci ani după primul acord prin care "Tarom" urma să devină membru în fostul program de asociere al alianţei "SkyTeam".

Ruxandra Luciana Brutaru a explicat că această întârziere a fost cauzată de schimbarea conducerii companiei.

"Trebuia să ne asociem cu < Air Europa > şi < Kenya Airways > (în 2007). A fost o schimbare în management. Din păcate, compania a operat o schimbare la nivel administrativ, iar noul consiliu de adiministraţie a avut nevoie de mai mult timp pentru a alege alianţa corectă", a declarat domnia sa.

La întâlnirea consiliului "SkyTeam", de la New York, care a avut loc săptămâna aceasta, compania "SkyTeam" a decis ca "Air Europa" şi "Kenya Airways" să devină membri cu drepturi depline ai alianţei, iar "Tarom" să intre în alianţă ca membru cu drepturi depline, în loc de membru asociat. Ruxandra Luciana Brutaru a apreciat că această hotărâre este "favorabilă" companiei "Tarom".

La începutul acestei luni, "Tarom" a adoptat programul de fidelizare "Flying Blue", aparţinând companiilor "Air France" şi KLM, a mai anunţat Ruxandra Luciana Brutaru.

Deşi are în vedere semnarea contractelor de tip "codeshare" cu toţi membrii "SkyTeam", "Tarom" doreşte să semneze astfel de contracte şi cu alţi parteneri, din afara alianţei. Anul trecut, "Tarom" a încheiat un contract de tip "codeshare" cu compania elveţiană "Flybaboo", iar la începutul anului, cu compania letonă "Air Baltic". "Sunt anumite pieţe care sunt importante pentru noi, şi dorim să ne asigurăm că ne asociem cu partenerii potriviţi", a declarat Luciana Brutaru, precizând că "< Flybaboo > nu este membru < SkyTeam >, dar este o companie aeriană ce are obiective similare cu ale noastre şi ale < SkyTeam >, are acelaşi program de zbor şi este foarte importantă pentru noi în ceea ce priveşte anumite rute de zbor. La fel şi în cazul companiei < Air Baltic >".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb