TEAMSHARE: Listarea pe marketplace creşte vânzările retailerilor online cu până la 60% într-un an

Mina Irina
Companii #Comerţ / 22 iunie 2016

Magazinele online care se listează pe marketplace-uri îşi cresc substanţial afacerile încă din primul an. Potrivit datelor Teamshare, retailerii îşi sporesc vizibilitatea în online şi înregistrează volume de vânzări mai mari chiar şi cu 60% la un an de la integrarea cu acestea, informează un comunicat trimis redacţiei.

"Marketplace-urile au deschis noi oportunităţi pentru retailerii din e-commerce-ul autohton şi au ajuns să să reprezinte una dintre nişele cu cea mai mare rată de dezvoltare din România ultimilor ani. Evoluţia a fost determinată de creşterea numărului comercianţilor online care înţeleg avantajele oferite de listarea pe marketplace-uri, atât în termeni de creştere a vânzărilor, cât şi în privinţa efortului minim de administrare", potrivit experţilor Teamshare.

"E-commerce-ul din România s-a diversificat mult în ultimii ani, iar marketplace-urile au ajuns să joace un rol important în vânzările retailerilor online. În prezent, platforma Teamshare este integrată cu principalele canale de acest gen din ţară - eMAG, Okazii.ro, Cel.ro, evoMAG şi Elefant.ro. Acestea generează, pentru partenerii noştri, rulaje mai mari cu până la 20% încă din primele trei luni de la adoptarea acestui model de business şi cu 60% după primul an", declară Marius Panait, Managing Partner Entelion Software.

Potrivit acestuia, majoritatea clienţilor companiei solicită site-uri business to business, integrate cu sisteme ERP, dar şi marketplace-uri. În prezent, aproximativ 40% dintre companiile care folosesc platforma integrată de e-commerce Teamshare vând online şi pe marketplace-uri, iar până la sfârşitul anului ponderea acestora ar urma să ajungă la cel puţin 60%.

"Numărul magazinelor online care se listează pe marketplace-uri creşte constant pentru că aceste canale de vânzări permit listarea facilă a portofoliului de produse, a ofertelor, recepţionarea comenzilor şi transmiterea înapoi a facturilor asociate. În plus, retailerii au acces la o configurare simplă, care asigură control total asupra produselor listate, atât pentru imagini, descrieri, proprietăţi, cât şi pentru stocuri, preţuri de listă, promoţii şi oferte", adaugă Marius Panait, conform comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb