"TotalSoft" şi-a dublat cifra de afaceri pe divizia de management de proiect

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 septembrie 2010

"TotalSoft", lider în prestarea serviciilor de management de proiect în România, a înregistrat, pentru acest segment, în primele şase luni ale anului 2010, o cifră de afaceri de 1,15 milioane de euro, se arată într-un comunicat al companiei. Cifra a rezultat în urma încheierii a 20 de noi contracte care au inclus, pe lângă implementarea a 181 de licenţe "Oracle Primavera", serviciile aferente de training şi consultanţă. Această valoare este egală cu cifra de afaceri realizată de divizia de management de proiect în cursul întregului an 2009, reprezentând, practic, o creştere de 100% faţă de primul semestru al anului trecut.

Veniturile obţinute de divizia de management de proiect din "TotalSoft", în această prima jumătate a anului, provin, în proporţie de 60%, din vânzarea de licenţe, restul fiind generate de serviciile de consultanţă, suport tehnic şi training în project management.

Anul 2010 a marcat intrarea pe o nouă piaţă internaţională, Arabia Saudită, prin intermediul unui proiect deosebit, care a presupus implicarea diviziei de management de proiect din companie în furnizarea de soft-ware necesar construcţiei uneia dintre cele mai mari rafinării din lume, "Jubail Rafinery". Acest proiect, realizat împreună cu SATORP, presupune o inves-tiţie totală de 9,6 miliarde dolari şi este considerat cel mai mare proiect din lume.

"Lansarea tandemului < Contract Portfolio Management-Oracle Primavera > a contribuit la explozia de implementări din prima jumatate a anului 2010. Actuala strategie aplicată la nivel naţional, care presupune investiţii majore în infrastructură şi potenţialul de creştere al pieţei mă fac să cred că vom depăşi pragul de 2 milioa-ne de euro, cifră de afaceri stabilită pentru 2010, chiar şi pe fondul unei crize economice prelungite" a precizat domnul Bogdănel Budea-nu, Primavera Director, "TotalSoft".

Primul semestru al anului 2010 a adus "TotalSoft" contracte cu unele dintre cele mai mari companii din România şi din alte ţări, printre care se numără "Hidroelectrica", "Dafora", "Petrotel Lukoil", ISPE - Romelectro, SATORP.

Având 1500 de clienţi în sectoarele privat şi public din 21 de ţări, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franţa, "TotalSoft" deţine o expertiză de necontestat în domenii ca financiar-bancar, distribuţie, retail, medical, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb