Trenkwalder anunţă noi manageri şi extinderea gamei de servicii

C.P.
Companii #Resurse Umane / 19 octombrie 2010

Trenkwalder România, una dintre cele mai mari companii de recrutare şi leasing de personal din ţara noastră şi membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT), îşi extinde gama de servicii şi anunţă intrarea în echipă a doi noi manageri, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Astfel, Răzvan Eliad este noul recruitment manager, iar Richardo Turcu este directorul de vânzări al diviziei de leasing de personal.

"Odată cu întărirea echipei de conducere, compania noastră se repoziţionează ca expert în HR şi soluţii la cheie, oferind partenerilor noştri o gamă de servicii personalizabile", a declarat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder România, care vizează anul acesta o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, mai mult de dublu decât în 2009.

Cu o experienţă în vânzări şi consultanţă HR de aproape zece ani, Răzvan Eliad este reponsabil de linia de business de recrutare, principala sa sarcină fiind coordonarea echipei de specialişti în recrutare din cele opt birouri locale din România. Obiectivul său este de a dezvolta linia de business de recrutare pe termen lung. "Pentru 2011, perspectiva de creştere a liniei de business de recrutare este încurajatoare, luand în calcul semnalele pozitive venite dinspre companiile prezente în România, precum şi dinspre acele firme care îşi anunţă deja intenţia de a intra în ţară", a declarat Răzvan Eliad, recruitment manager, Trenkwalder România.

Beneficiind de o experienţă de mai bine de zece ani în domeniul salarizării, Richardo Turcu are ca scop creşterea cu 50% a veniturilor Trenkwalder din leasingul de personal în cursul anului viitor. "2011 este primul an de când a început criza în care companiile au ca strategie sporirea numărului de angajaţi pe perioade determinate, pentru a evita situaţia din perioada 2005-2008, când tocmai creşterea numărului de angajaţi permanenţi a dus la mărirea departamentelor de HR", a declarat Richardo Turcu, director de vânzări, divizia de leasing de personal, Trenkwalder România.

În prima jumătate a anului, Trenkwalder România a înregistrat venituri de 8,4 milioane euro, de trei ori mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2009. Pentru întreg anul 2010, Bogdan Florea estimează venituri totale de 19 milioane de euro, atât din leasing de personal, cât şi din servicii de recrutare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb