URB Group lansează tehnologia Data Trace DNA

F. A.
Companii #Bunuri Industriale / 6 august 2012

URB Group, în al cărei portofoliu se află fabrica de rulmenţi de la Bârlad, a lansat tehnologia revoluţionară Data Trace DNA, menită să combată contrafacerea industrială, fenomen care afectează sensibil activitatea companiei, se arată într-un comunicat transmis redacţiei.

Tehnologia Data Trace DNA constă într-un sistem de nano-particule care joacă rolul unui cod de bare invizibil, astfel că fiecare rulment produs în fabricile URB poartă o amprentă. Grupul de molecule poate fi integrat în structura lichidelor, a materialelor plastice sau a polimerilor. Acest sistem apare sub forma unei semnături moleculare rezistente, care poate fi "citită" cu ajutorul unui scanner. Astfel, oricine deţine acest cititor digital poate să verifice rapid dacă rulmentul, cumpărat de la un intermediar, este sau nu un produs original URB. Scanner-ul nu necesită abilităţi speciale pentru a fi utilizat.

Această tehnologie este produsul unui an de cercetare, iar valoarea investiţiei se ridică la peste 150.000 de Euro. Compania aşteaptă să vadă primele rezultate în decursul unui an.

Corneliu Pricope, Managerul General al SC Rulmenţi SA Bârlad, a afirmat: "Ne face plăcere să anunţăm că am implementat Data Trace DNA, un sistem inovator cu ajutorul căruia consumatorii pot verifica dacă au cumpărat rulmenţi originali produşi de URB. Din păcate, în ciuda notorietăţii, brandul URB este afectat de fenomenul pirateriei. Este, probabil, preţul pe care îl plătim pentru faptul că am creat un produs atât de competitiv la nivel mondial. Deşi facem eforturi să combatem contrafacerea, avem nevoie de sprijinul autorităţilor pentru a câştiga această luptă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb