"Vector Business Consulting" şi-a mărit cifra de afaceri cu 55%

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 august 2010

"Vector Business Consulting", companie ce activează pe piaţa de software şi servicii, a înregistrat, în primul semestru al acestui an, o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioa­ne de euro, în creştere cu 55% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009.

"Ca reacţie la condiţiile de criză din România, ne-am concentrat eforturile pe două axe. Prima a fost focalizarea pe produse cu valoare adăugată mare pentru clienţi precum cele din gama CRM (Customer Relationship Management), produse folosite în principal de către sistemul bancar pentru a mări retenţia clienţilor. În acelaşi timp, ne-am dezvoltat poziţia pe piaţa Orientului Mijlociu, cu accent pe livrarea de proiecte pentru instituţii publice şi companii din Abu Dhabi", a declarat Alin Veţeleanu, preşedintele şi acţionarul majoritar al companiei.

În acest an,numărul angajaţilor companiei a crescut cu 24%, în prezent activând 88 de persoane în cadrul "Vector Business Consulting". Pentru 2010, firma estimează o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 45% faţă de anul trecut, până la 6,5 milioane de euro, dintre care 3 milioane în România şi 3,5 milioane în Emiratele Arabe Unite.

Printre realizările societăţii din acest an se numără încheierea a două contracte, unul de 1 milion de euro pe un an şi altul de 3 milioane de euro pe doi ani, cu două dintre băncile de renume prezente în România. Cel de-al doilea contract reprezintă cel mai mare şi complex proiect de Customer Relationship Management din mediul bancar din Europa Centrală şi de Sud-Est.

"În cadrul proiectului, < Vector Business Consulting > va asigura acurateţea bazelor de date, capacitatea de centralizare şi raportare a lor, precum şi creşterea gradului de satis­facţie a clienţilor", a precizat Alin Veţeleanu, referindu-se la proiectul de Customer Relationship Management.

Firma are capital 100% românesc şi a fost înfiinţată în anul 2001.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb