Windows Live - un nou set integrat de servicii online

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 decembrie 2008

Microsoft a anunţat astăzi lansarea celei mai noi generaţii Windows Live, un set integrat de servicii online prin care oamenii pot păstra legătura, îşi pot împărtăşi experienţele şi comunica noutăţile într-un mod mai simplu şi mai agreabil.

Windows Live aduce noutăţi în ceea ce priveşte experienţele de partajare de fotografii, email şi chat, permiţând totodată şi integrarea în mai multe site-uri terţe. El include şi software-ul Windows Live Essentials, disponibil prin descărcare gratuită, care face şi mai plăcută experienţa de utilizare Windows, facilitând gestionarea datelor digitale răspândite pe PC, telefon şi pagini web.

Azi, oamenii folosesc Internetul pentru a păstra legătura cu prietenii, pentru a crea date online şi a permite utilizarea lor în locuri diferite. Pentru a contribui la simplificarea acestor operaţii pentru cei peste 460 de milioane de clienţi Windows Live din lume (inclusiv 191 de milioane în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), Microsoft colaborează cu mai multe companii de vârf, inclusiv Flickr, LinkedIn Corp., Pandora Media Inc., Photobucket Inc., Twitter, WordPress şi Yelp Inc., pentru integrarea în Windows Live a activităţilor de pe site-uri terţe printr-un nou profil şi un feed pentru comunicarea noutăţilor. Noul Windows Live permite şi organizarea şi gestionarea centralizată a informaţiilor.

John Mangelaars, vicepreşedinte al Microsoft Consumer and Online EMEA: "Dacă în ultimii câţiva ani, accentul a fost pe dezvoltarea impetuoasă a reţelelor sociale, acesta se va muta în următorii câţiva ani asupra simplificării acestei reţele tot mai complexe. Prin noul Windows Live le oferim oamenilor posibilitatea de a păstra legătura, de a-şi împărtăşi experienţele şi de a-şi organiza viaţa digitală în acelaşi loc."

"Oamenii au deja site-urile lor preferate pe Internet şi nu doresc să aibă de accesat încă unul, ci doresc să poată intra în universul propriu de pe unul dintre site-urile pe care le folosesc deja. Cu noul Windows Live, poţi face ca toate mesajele email să îţi vină în acelaşi loc, pentru a nu fi nevoit să verifici mai multe conturi de email. De asemenea, poţi folosi un calendar integrat pe toate site-urile tale care ţin de serviciu, de casă şi de prieteni. Prin colaborarea noastră cu site-urile terţe şi integrarea în cadrul lor, Windows Live se ocupă singur de toate acestea."

Partenerii Microsoft sprijină noua generaţie Windows Live

Alex Welch, preşedintele Photobucket: "Windows Live de la Microsoft este o platformă nouă şi captivantă, ce oferă utilizatorilor Photobucket şi Microsoft experienţe noi, care nu ar fi altfel posibile,"."Partajarea de fotografii online ocupă un loc important în viaţa de zi cu zi a oamenilor şi, ca lider între site-urile independente pentru partajarea de filme şi fotografii, Photobucket este încântat de colaborarea cu Windows Live, care simplifică şi mai mult această experienţă a utilizatorilor."

Pe lângă parteneriatele cu principalele companii Web, Microsoft a anunţat o alianţă cu HP, pentru a pune serviciile Windows Live la dispoziţia şi mai multor oameni de pe tot Globul. HP, liderul mondial în ce priveşte soluţiile de listare, va distribui de anul viitor Windows Live Photo Gallery împreună cu imprimantele sale pentru consumatori, inclusiv cele din gamele Photosmart şi Deskjet. Prin această ofertă combinată, clienţii HP beneficiază de Windows Live Photo Gallery, o soluţie integrală pentru gestionarea şi listarea de fotografii.

Sam Greenblatt, director general al Grupului de Tehnologii de bază, Imagistică şi Imprimare de la HP: "Începând din 2009, HP va prezenta Windows Live Photo Gallery şi HP Creative Print Projects în toate portofoliile de listare pentru consumatori HP Photosmart şi HP Deskjet,". "Ne bucurăm să lucrăm cu Microsoft pentru a contribui la experienţa utilizator îmbunătăţită a clienţilor noştri. Beneficiind de această ofertă, utilizatorii vor putea lista, partaja, organiza şi edita o serie amplă de proiecte de listare pentru uz personal, cum ar fi albumele de fotografii, colajele, ilustratele şi calendarele."

Noi modalităţi de comunicare, partajare şi organizare - acasă sau în deplasare

Modificările aduse Windows Live vor ajuta clienţii să îşi gestioneze viaţa digitală şi să îşi comunice noutăţile. Iată câteva dintre caracteristicile esenţiale:

Windows Live pune la dispoziţia consumatorilor noi funcţii sociale, inclusiv un profil actualizat, un feed de noutăţi privind activităţile din reţea şi de pe Internet, partajare de fişiere şi acces de pe orice dispozitiv prin Windows Live SkyDrive. Capacitatea de stocare online creşte de la 5 GB la 25 GB.

Windows Live Messenger, serviciul de chat nr. 1 al lumii, cu peste 330 de milioane de clienţi activi (134 milioane în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), include acum mai multe posibilităţi de personalizare, un feed de noutăţi cu actualizările primite de la contactele de pe întregul Web, partajarea de fotografii prin tragerea cu mouse-ul în fereastra de conversaţie, o listă de favorite pentru desemnarea celor mai importante contacte şi chat de grup, pentru conversaţii cu până la 20 de persoane simultan.

Windows Live Hotmail, unul dintre cele mai raspândite servicii de email din lume, cu peste 375 de milioane de clienţi activi (127 milioane în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) beneficiază de un upgrade semnificativ. El este acum mult mai rapid, iar eficienţa filtrării mesajelor spam a crescut cu 80%1 faţă de versiunile anterioare de Hotmail. Sunt planificate şi alte modificări, printre care posibilitatea reunirii mai multor conturi de email, posibilitatea de a pune mai multe adrese de email pe aproape orice dispozitiv, spaţiu de stocare mai mare şi un calendar cu design nou, care facilitează partajarea calendarelor cu alţi utilizatori, abonarea la mai multe calendare şi utilizarea calendarului propriu împreună cu Microsoft Outlook.

Windows Live Groups, un loc în care grupurile pot colabora online, include un calendar partajat, stocare partajată, o adresă de email partajată şi chat partajat.

Toate aceste servicii sunt compatibile cu Windows Live Essentials, o suită de aplicaţii pentru comunicare şi partajare, compatibilă la rândul său cu principalele servicii de email, fotografii şi bloguri din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb