Xerox a obţinut certificarea ISO 27001 pentru noua locaţie de procesare automată a documentelor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 ianuarie 2009

Xerox România a primit certificarea ISO 27001 privind Securitatea Informaţiei pentru serviciile de procesare automată a documentelor în noua locaţie DOCS (Document Outsourcing and Communication Services) şi pentru Centrul de Imaging din Pipera.

Certificarea ISO 27001 stabileşte un set de norme privind protejarea informaţiilor împotriva accesului neautorizat, menţinerea confidenţialităţii datelor, respectarea cerinţelor legislative şi a clauzelor contractuale, instruirea utilizatorilor în contextul securităţii informaţiilor şi raportarea sau investigarea vulnerabilităţilor de securitate.

"Obiectivele noastre sunt orientate în primul rând către clienţi şi nevoile lor, iar pentru a le atinge ne îmbunătăţim continuu produsele şi serviciile", a declarat Marius Perşinaru, Country General Manager Xerox România şi Republica Moldova. "Este o strategie în care avem încredere, deoarece ştim că oferind servicii de calitate clienţilor noştri, şi ei vor proceda la fel pentru clienţii lor", a completat acesta.

Noua locaţie DOCS a fost inaugurată în luna noiembrie 2008 şi este destinată serviciilor de imprimare şi finisare a documentelor tranzacţionale - facturi, extrase de cont, campanii de marketing personalizate, de procesare a retururilor de corespondenţă şi de creaţie şi consultanţă în producţia de documente.

DOCS se adresează în special industriilor de telecomunicaţii, producţie a bunurilor de larg consum, financiare sau energetice şi sectoarelor de retail sau publice. Pentru fiecare dintre aceste domenii, Xerox oferă servicii personalizate care includ soluţii pentru administrarea imprimării de producţie şi operaţiuni specifice, medii optimizate de imprimare, gestionarea eficientă a informaţiilor şi aplicaţii software optimizate pentru îndeplinirea cerinţelor urgente de fiabilitate şi siguranţă.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb