ZIARUL BURSA

09 februarie 2012
Ediţia din 18.09.2024
The spy who shagged us

The spy who shagged us

MAKEPolitică / 9 februarie 2012

Schimbarea tuturor miniştrilor lui Emil Boc ar vrea să spună că nu doar oamenii, ci şi stilul se schimbă, iar Programul de guvernare, aruncat ieri pe piaţă, sugerează stilul rapoartelor serviciilor speciale, de unde este înălţat premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu.

Preţul petrolului continuă să crească

Preţul petrolului continuă să crească

A.V.Materii Prime / 9 februarie 2012

Preţul petrolului brut a continuat să crească ieri, pe pieţele externe, ajungând la cel mai ridicat nivel din ultima săptămână, în urma apariţiei informaţiei potrivit căreia au scăzut stocurile de profil din SUA, semnalând avansul cererii.

"O ţară se îndatorează pentru că nu are resurse şi nu poate economisi pentru investiţii ulterioare", a declarat guvernatorul BNR.

Isărescu: Ar trebui să nu mai încheiem un nou acord cu FMI

F.A.Macroeconomie / 9 februarie 2012

Ţara noastră ar trebui să nu mai încheie un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional după finalizarea înţelegerii actuale, programată pentru 2013, pentru că nu ar da un semnal bun pieţelor, iar noua ancora poate fi reprezentată de pacturile Uniunii Europene, apreciază guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Grecia are venituri bugetare sub aşteptări

V.R.Jurnal de criză / 9 februarie 2012

Veniturile la bugetul statului elen s-au situat în ianuarie cu circa un miliard de euro sub aşteptări, după ce încasările au scăzut anual cu 7%, în loc să crească cu aproape 9%, cum era prognozat, potrivit datelor Ministerului de Finanţe de la Atena, citate de cotidianul elen Kathimerini, informează Mediafax.

Trenul vieţii

Trenul vieţii

D.N.Miscellanea / 9 februarie 2012

Autorităţile autohtone au avut nevoie de 60 de ore pentru a reuşi să mişte din nămeţi un tren în care se aflau 400 de oameni. Trenul InterRegio 1574 Galaţi - Bucureşti a fost adus în Gara Făurei, după aproape două zile în care s-au schimbat locomotive, a fost deplasat înainte şi înapoi pe aceeaşi linie şi în care pasagerii nu au fost informaţi de nimeni asupra existenţei unui eventual plan de salvare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Profitul "Walt Disney" a crescut cu 12%

ALINA VASIESCUInternaţional / 9 februarie 2012

"Walt Disney" Co., cea mai mare companie de divertisment din SUA (după valoarea de piaţă), şi-a majorat cu 12% profitul în primul trimes-tru fiscal, ca urmare a sporirii unor venituri.

Prima de risc a ţării a scăzut

ELENA VOINEA Macroeconomie / 9 februarie 2012 /

Ţara noastră a devenit mai puţin riscantă în ochii investitorilor, potrivit evoluţiei CDS-urilor (n.r. credit default swap - prima de asigurare contra riscului de neplată) care au scăzut de la începutul acestui an şi până în prezent.

Farmaceutica Remedia şi-a dublat profitul în 2011

O.V.Companii / 9 februarie 2012 /

Profitul net al companiei Farmaceutica Remedia Deva a fost anul trecut de 4,062 milioane de lei, mai mult decât dublu faţă de câştigul net obţinut în 2010, de 1,959 milioane de lei, se arată în raportul preliminar remis de companie Bursei de...

"Mutarea operaţiunilor de pe Băneasa pe Otopeni nu va influenţa preţul biletelor", a declarat Sherif Ussama, directorul general "Blue Air".

DEŞI SE MUTĂ PE OTOPENI "Blue Air" nu scumpeşte biletele

CRĂIŢA SIMIONESCUCompanii / 9 februarie 2012 /

Compania aeriană "Blue Air" îşi mută baza de operare din Băneasa, pe Aeroportul Henri Coandă începând cu data de 25 martie şi îşi măreşete capacitatea flotei existente cu încă o aeronavă, special destinată pentru operarea noilor...

REVISTA PRESEI 09.02.2012

Willy HomnerRevista Presei / 9 februarie 2012

ADEVARUL

Ungureanu a primit un program electoral

Liderii Coaliţiei au introdus în programul de guvernare al noului Cabinet creşterea veniturilor populaţiei, în funcţie de resursele economiei.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 09.02.2012

V.R.Revista Presei / 9 februarie 2012

FINANCIAL TIMES

Brokeri, suspendaţi în ancheta privind dobânzile Libor

Mai mult de 12 traderi şi brokeri din Londra şi Asia au fost concediaţi, suspendaţi sau trimişi în concediu de angajatori, în cadrul unei anchete multinaţionale...

The spy who shagged us

The spy who shagged us

MAKEEnglish Section / 9 februarie 2012

The replacement of all the ministers of Emil Boc seems to be intended as a hint that its' not only the people that will be changed, but that the style will be different as well, and the Governing program, which was yesterday made public, very...

Somaţia de plată vs. Ordonanţa de plată

Av.Laura Scutaru, Casa de Avocatură ColtucConsultanţă juridică / 9 februarie 2012

Potrivit legii, în situaţia în care un debitor nu şi-a plătit datoria până la scadenţă, creditorul său poate iniţia o procedură în faţa instanţei de judecată pentru recuperarea creanţei sale, în termenul de prescripţie de trei ani.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo