ZIARUL BURSA

22 februarie 2016
Ediţia din 18.09.2024
"Partidul Fâsbook" al lui Klaus Iohannis

"Partidul Fâsbook" al lui Klaus Iohannis

MAKEPolitică / 22 februarie 2016

Când a zis că ANAF abordează "heirupist" şi "nepotrivit" evacuarea Antenei 3, Klaus Iohannis a exprimat un punct de vedere minoritar, al unei minorităţi lipsite de importanţă în România acestui moment, dar care curând va deveni importantă.

Nu este vorba despre apartenenţa lui Klaus Iohannis la minoritatea etnică săsească - o minoritate importantă - , ci la minoritatea evacuaţilor, care acum e mică (alcătuită dintr-o babă şi fiică-sa de la etajul patru, Antena 3 de la ICA şi a preşedintelui României, dintr-o casă din Sibiu închiriată lui Raiffeisen Bank), dar va creşte accelerat după promulgarea legii dării în plată, pe care a Klaus Iohannis a refuzat să o promulge.

"Încă nu s-a înţeles că imunitatea nu are voie să fie folosită pentru blocarea justiţiei"

KLAUS IOHANNIS: "Încă nu s-a înţeles că imunitatea nu are voie să fie folosită pentru blocarea justiţiei"

Andrei StanPolitică / 22 februarie 2016

Actualizare 18:58 Gorghiu: "Intervenţia preşedintelui în Parlament, aşteptată şi bine-venită"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a calificat luni intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis în Parlament drept una ''aşteptată'' şi ''bine-venită''.

Actualizare 18:01 Iohannis: "Unul din obiectivele României la Summitul de la Varşovia e ca NATO să confirme interesul pentru Marea Neagră"

Actualizare 16:59 Preşedintele, despre noii şefi ai DNA, ICCJ şi alegerile pentru CSM: "Nu voi fi un simplu spectator"

Actualizare 16:54

Imunitatea parlamentară nu trebuie să fie folosită pentru blocarea justiţiei, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, declarându-se ''neplăcut surpins'' de faptul că membrii Parlamentului încă nu au înţeles acest lucru.

După acuzaţia de furt, Iacov îl învinuieşte pe Şoneriu şi de înşelăciune cu acte false

SCANDALUL ÎNTRE SMART ŞI TRANSELECTRICA, ÎN FAZĂ PENALĂ După acuzaţia de furt, Iacov îl învinuieşte pe Şoneriu şi de înşelăciune cu acte false

ANDREI MURGULEŢCompanii / 22 februarie 2016

Fostul director de la SMART S.A., Constantin Iacov susţine că Valentin Şoneriu a prezentat un extras de cont fals cu ocazia încheierii actului adiţional prin care a fost eliberat din funcţia de director general al SMART Tanzania, căutând să inducă în mod nereal impresia că în contul societăţii mai existau banii transferaţi din SMART SA. Este vorba de circa 500.000 de dolari, despre care oficialii Transelectrica afirmă că Iacov i-ar fi transferat fără drept în Tanzania.

"Consiliul de Administraţie al Smart SA a decis, în mod nelegal, acordarea a 500.000 euro către Smart Tanzania Company"

TRANSELECTRICA ACUZĂ: "Consiliul de Administraţie al Smart SA a decis, în mod nelegal, acordarea a 500.000 euro către Smart Tanzania Company"

ANDREI MURGULEŢCompanii / 22 februarie 2016

Aproximativ 500.000 de euro au fost transferaţi în luna decembrie a anului trecut din SMART, filiala de mentenanţă a Transelectrica, într-o companie mixtă nou înfiinţată în Tanzania, care ar trebui să se ocupe de proiecte de construcţie şi modernizare a liniilor electrice de transport, ne-au declarat surse apropiate situaţiei.

"Avem proiecte de infrastructură în valoare de 10 miliarde de euro"

MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: "Avem proiecte de infrastructură în valoare de 10 miliarde de euro"

Andrei StanFonduri Europene / 22 februarie 2016

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, a declarat astăzi, la întâlnirea cu primarii comunelor, că sunt proiecte de infrastructură în valoare de 10 miliarde de euro, drumuri naţionale, porturi şi alte infrastructuri, precizând că e foarte importantă comunicarea interinstituţională pentru reuşita unei bune implementări a acestora, transmit surse din presă.

Eugen Scheuşan: "Contractul nostru diferă faţă de altele, având clauze favorabile Hidroelectrica"

ELECTROMAGNETICA SE DELIMITEAZĂ DE "BĂIEŢII DEŞTEPŢI" DIN ENERGIE Eugen Scheuşan: "Contractul nostru diferă faţă de altele, având clauze favorabile Hidroelectrica"

A consemnat ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 22 februarie 2016

Electromagnetica a anunţat, recent, că va cere în instanţă anularea deciziei prin care Consiliul Concurenţei a amendat compania cu 9,02 milioane lei pentru contractul încheiat cu Hidroelectrica, în investigaţia asupra contractelor bilaterale, pe termen lung, dintre producătorul de energie şi traderi.

Acordul "anti-Brexit" susţine lira

Acordul "anti-Brexit" susţine lira

A.V.Internaţional / 22 februarie 2016

Actualizare 10:17 Primarul Londrei Boris Johnson susţine ieşirea Marii Britanii din UE

Primarul Londrei, conservatorul Boris Johnson, şi-a exprimat duminică nemulţumirea faţă de acordul convenit de premierul David Cameron cu liderii europeni şi a anunţat că se alătură taberei politice care susţine Brexitul (ieşirea Marii Britanii din UE), transmit agenţiile internaţionale de presă.

Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet vrea schimbarea integrală a proiectului Legii securităţii cibernetice

DEZBATERI APRINSE LA MINISTERUL COMUNICAŢIILOR Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet vrea schimbarea integrală a proiectului Legii securităţii cibernetice

P.B.Companii / 22 februarie 2016 /

Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet (ApTI) a cerut Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale să modifice integral proiectul de Lege a securităţii cibernetice, spunând că actul normativ nu a fost elaborat în concordanţă cu alte legi naţionale şi că are articole neconstituţionale, după cum a declarat, vineri, Valentina Pavel, membru ApTI.

"Salamul de Sibiu", produs de Indicaţie Geografică Protejată

"Salamul de Sibiu", produs de Indicaţie Geografică Protejată

A.G.Companii / 22 februarie 2016

Ţara noastră a reuşit să înregistreze la nivel european "Salamul de Sibiu" ca produs de Indicaţie Geografică Protejată (IGP), acesta fiind cel de-al doilea produs, după Magiunul de Prune Topoloveni, în anul 2011, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, citat de Agerpres.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

FOTBAL ŞI BANI Tristeţea corupţilor

O.D.Sport / 22 februarie 2016

Comisia de recurs a FIFA va anunţa, cel mai probabil astăzi, verdictul în cazul apelurilor înaintate de Joseph Blatter, preşedintele demisionar al Federaţiei Internaţionale de Fotbal, şi Michel Platini, preşedintele suspendat al UEFA.

MACRO NEWSLETTER 22 februarie

MACRO NEWSLETTER 22 februarie

Internaţional / 22 februarie 2016

Preţurile de consum din SUA au crescut peste aşteptări în ianuarie 2016, cu o rată anuală de 1,4%, după un avans de 0,7% în luna precedentă, pe fondul unei stagnări lunare, după un declin de 0,1% în luna anterioară.

Costin Borc: "Nu am o listă de numiri politice în buzunar"

A.G.Politică / 22 februarie 2016

Conducerile întreprinderilor de stat au nevoie de oameni bine pregătiţi profesional, cu care să putem comunica, nu de staruri sau mari personalităţi, a declarat, la finalul săptămânii trecute, ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu...

Ce mai rămâne din Europa?

Cristian PîrvulescuEditorial / 22 februarie 2016

Cristian Pîrvulescu

Ce mai rămâne din Uniunea Europeană după ultima reuniune a Consiliului european de la Bruxelles din 19-20 februarie, consacrată aşa numitului Brexit?

REVISTA PRESEI 22.02.2016

Willy HomnerRevista Presei / 22 februarie 2016

ADEVARUL 

Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipulările care au divizat România

Scandalul Antena 3 - ANAF a fost dezbaterea săptămânii. Mulţi s-au arătat indignaţi faţă de contestarea unei sentinţe judecătoreşti, alţii s-au solidarizat cu...

REVISTA PRESEI INTERNAŢONALE - 22.02.2016

V.R.Revista Presei / 22 februarie 2016

FINANCIAL TIMES

HSBC, afectată de scăderea profitului net

Prima poză clară a băncii britanice HSBC de la cea mai recentă restructurare arată că aceasta face eforturi ca să treacă peste pierderile de 858 de milioane de dolari înregistrate...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo