ZIARUL BURSA

21 octombrie 2016
Ediţia din 15.08.2024
"Consecinţe majore"

ANAF A ÎNCEPUT CONTROALE LA BĂNCILE COMERCIALE: "Consecinţe majore"

Andrei StanBănci-Asigurări / 21 octombrie 2016

Vânzările de portofolii de credite, în vizor 

----------

Actualizare 16:15 Bogdan Preda: "CPBR nu este în măsură să comenteze asupra acestor controale"

Consiliul Patronatelor Bancare din România (CPBR) nu este în măsură să comenteze asupra controalelor demarate de ANAF la mai multe bănci comerciale pentru că nu poate cunoaşte, potrivit statutului său, operaţiunile comerciale ale băncilor sale membre, ne-a transmis Bogdan Preda, directorul executiv al CPBR.

-----------

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început controale la bănci, unde a identificat multe lucruri şi sunt consecinţe majore, a declarat, astăzi, Ionuţ Mişa, directorul general al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili.

"Suntem în analiză în momentul de faţă în domeniul bancar şi avem controale în curs. Nu pot să vă dezvălui care este astăzi stadiul şi ce se întâmplă acolo, dar vă spun că sunt consecinţe majore şi am identificat multe'', a spus Mişa, potrivit Realitatea.net.

Circulaţia trenurilor a fost reluată

ALARMĂ FALSĂ/ STAŢIILE DE METROU EROILOR ŞI UNIRII AU FOST EVACUATE Circulaţia trenurilor a fost reluată

Mathias KleinMiscellanea / 21 octombrie 2016

Actualizare 20:20 Alarma s-a dovedit falsă

Circulaţia metroului a fost reluată, deoarece alarma s-a dovedit falsă, transmite Digi 24.

În coletul suspect se aflau două sticle cu suc şi un sandvici.

----------

Staţiile de metrou Eroilor şi Unirii au fost evacuate în această seară, transmite Digi 24. Potrivit primelor informaţii, măsura a fost luată din cauza unui colet suspect.

Eduard Helvig

ŞTIRIPESURSE ARUNCĂ BOMBA, PUBLICÂND UN DOCUMENT: "Iohannis şi Helvig au comandat spionarea Laurei Codruţa Kovesi"

C.I.Politică / 21 octombrie 2016

Actualizare 15:50 Klaus Iohannis: "Preşedintele şi Preşedinţia nu au fost implicate în acţiunea Black Cube"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că informaţiile conform cărora Administraţia Prezidenţială ar fi implicată în dosarul Black Cube sunt "făcături" şi a precizat că acuzaţiile aduse SRI sunt "total nefondate".

---------

"Preşedintele Klaus Iohannis şi directorul SRI Eduard Helvig sunt în spatele misiunii Black Cube, iar şeful operativ al SRI Florian Coldea nu era la curent cu operaţiunea", potrivit unei părţi dintr-un document publicat de site-ului ştiripesurse şi care nu a fost infirmat de nimeni până la această oră.

Surse din structurile de informaţii susţin, însă, că ştirea ar putea să fie şi o "perdea de fum", adică o intoxicare, specifică SIE.

PSD şi PNL se întrec care să-l dea jos mai repede pe Mişu Negriţoiu

PSD şi PNL se întrec care să-l dea jos mai repede pe Mişu Negriţoiu

A.S.Bănci-Asigurări / 21 octombrie 2016

Partidul Social Democrat va convoca pentru audieri luni, 24 octombrie, conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit unui comunicat de presă.

PSD susţine că a atras atenţia, de mai multe ori, prin preşedintele Liviu Dragnea, că firmele de asigurări din străinătate au preluat controlul asupra celor din România, fapt care a condus la discriminarea transportatorilor români şi la accentuarea riscului ca aceştia să fie scoşi de pe piaţă. Comunicatul precizează că Liviu Dragnea a cerut ca membrii conducerii ASF să fie audiaţi în comisiile de specialitate ale Parlamentului şi să găsească soluţii legislative clare şi nediscriminatorii.

"Toate multinaţionalele au recomandarea să evite firmele româneşti, inclusiv la licitaţii"

CONFERINŢA AGRI-BUSINESS PE PROFIT EDIŢIA A IV-A / IULIEAN HORNEŢ, ECOHORNET: "Toate multinaţionalele au recomandarea să evite firmele româneşti, inclusiv la licitaţii"

A.M.Companii / 21 octombrie 2016

Toate multinaţionalele au recomandarea să evite firmele româneşti, inclusiv la licitaţii, de asemenea produsele autohtone sunt refuzate la finanţare de băncile străine, dar şi de aleşii noştri prin promulgarea unor legi cu dedicaţie, a declarat, ieri, Iuliean Horneţ, inventator şi director general al companiei EcoHornet.

"Dacă vrem ca România să se dezvolte, nu trebuie să legăm ţăranul de glie"

CONFERINŢA AGRI-BUSINESS PE PROFIT EDIŢIA A IV-A / LAURENŢIU REBEGA, EUROPARLAMENTAR "Dacă vrem ca România să se dezvolte, nu trebuie să legăm ţăranul de glie"

A.V.Companii / 21 octombrie 2016

Dacă vrem ca România să se dezvolte, nu trebuie să legăm ţăranul de glie, dimpotrivă, trebuie să creăm şi exploataţii mari, care să fie lucrate de către fermieri calificaţi, cu tehnologii moderne, a declarat Laurenţiu Rebega, europarlamentar, adăugând că procentul micilor agricultori în ansamblul populaţiei active trebuie să scadă la mai puţin de 10%.

"Gradul de default la creditele agricole este cel mai redus"

CONFERINŢA AGRI-BUSINESS PE PROFIT EDIŢIA A IV-A / DOINA TOPALĂ, CEC BANK: "Gradul de default la creditele agricole este cel mai redus"

ALINA VASIESCUCompanii / 21 octombrie 2016

Gradul de default la creditele agricole este cel mai redus în portofoliul CEC Bank, declară Doina Topală, director al Direcţiei IMM din cadrul CEC Bank, menţionând că afacerile fermierilor au un grad de default redus faţă de alte sectoare şi datorită subvenţiilor primite de aceştia în completarea surselor rezultate din valorificarea produselor proprii.

Telekom Romania - de la smartphone, la smart farming

CONFERINŢA AGRI-BUSINESS PE PROFIT EDIŢIA A IV-A Telekom Romania - de la smartphone, la smart farming

A.M.Companii / 21 octombrie 2016

Telekom Romania îşi propune să creeze, prin proiectul AgroNet, un sistem integrat pentru monitorizarea producţiei agricole, de la fermă până la produsul finit, a declarat Claudiu Petre, manager Fonduri Europene şi Dezvoltare a Afacerii, Telekom Romania, în cadrul celei de-a patra ediţii a conferinţei "Agri-Business pe Profit", organizată de ziarul BURSA.

Elena Udrea

Elena Udrea, la DNA

Andreea Popescu Anticorupţie / 21 octombrie 2016

Elena Udrea a ajuns în această dimineaţă la sediul DNA, pentru a fi audiată în dosarul în care este urmărită penal pentru finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu, potrivit unor surse din presă.

Directori din MFP şi ANAF, urmăriţi penal în dosarul evaziunii de 600 milioane lei

DNA: Directori din MFP şi ANAF, urmăriţi penal în dosarul evaziunii de 600 milioane lei

Luciana BănicăAnticorupţie / 21 octombrie 2016

Actualizare 12:45 Ministrul Finanţelor Publice a acceptat demisiile secretarului de stat Mariana Vizoli şi a şefului Antifraudă, Daniel Diaconescu

Ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, a acceptat demisiile celor doi reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice şi ANAF după ce procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 20 octombrie 2016, faţă de aceştia, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Obiectivul rezoluţiei bancare este salvarea băncilor sistemice sau a funcţiilor critice ale acestora?

CRISTIAN BICHI, BNR: Obiectivul rezoluţiei bancare este salvarea băncilor sistemice sau a funcţiilor critice ale acestora?

Bănci-Asigurări / 21 octombrie 2016

Susţinerea unei teorii care afirmă că rezoluţia bancară s-ar caracteriza prin lipsa oricăror sacrificii şi restricţii pentru băncile sistemice denotă o neînţelegere a scopului mecanismului de rezoluţie şi a modului cum acţionează instrumentele acestui proces, consideră Cristian Bichi, consilier viceguvernator şi membru al cancelariei BNR.

"Avem nevoie de un parteneriat industrial puternic între întreprinderile italiene şi cele româneşti"

VINCENZO BOCCIA, CONFINDUSTRIA: "Avem nevoie de un parteneriat industrial puternic între întreprinderile italiene şi cele româneşti"

L.D.Companii / 21 octombrie 2016

Între întreprinderile italiene şi cele româneşti este nevoie de un parteneriat industrial puternic, conform domnului Vincenzo Boccia, preşedintele Confindustria, care a fost prezent, recent, la forumul "Noua strategie privind internaţionalizarea. Confindustria în Balcani şi în Europa de Est, provocări, oportunităţi şi perspective", desfăşurat la Bucureşti.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 21 octombrie 2016

MACRO NEWSLETTER 21 octombrie 2016

Internaţional / 21 octombrie 2016

Vânzările retail din Marea Britanie şi-au temperat creşterea anuală în septembrie 2016, până la 4,1%, de la 6,6% în luna precedentă, pe fondul unei noi stagnări lunare.

Atelier Brâncuşi la Paris - lemn, piatră, ghips

PLASAMENTE ALTERNATIVE Anotimpuri cu Brâncuşi

MARIUS TIŢAInvestiţii Personale / 21 octombrie 2016

Vine iarna, ne-o spune atât "Game of Thrones", cât şi propria epidermă, în contact cu mediul exterior. Iarna vine, poate, puţin cam repede, fiindcă acum era vremea de subtilităţi cromatice prin mediul înconjurător şi de delicii artistice,...

REVISTA PRESEI 21.10.2016

Willy HomnerRevista Presei / 21 octombrie 2016

ADEVARUL 

Marian Munteanu a fost sursa "Ioan" a Securităţii

Marian Teofan Dragoş Munteanu, liderul formaţiunii politice Alianţa Noastră România, cu care s-a înscris în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie, a...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo