ZIARUL BURSA

22 august 2017
Cel numit de autor drept "cetăţeanul Cepraga" are funcţia de Senior PR Specialist la BVB şi, în această calitate, face interviuri cu Sobolewski pe stadion.

Balamucul lui Sobolewski

MAKEPiaţa de Capital / 22 august 2017

Ne rămâne o vorbă - "Ai ajuns de teapa lui Sobolewski?!" - căci fostul director general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a devenit o figură proverbială prin scandalul fără precedent pe care l-a declanşat ieri, după sfârşitul mandatului său, pretinzând că el continuă să fie directorul general al BVB, deşi Consiliul Bursei nu i-a reînnoit contractul.

"Nu ştiu dacă este foarte sigur să vă ţineţi economiile la băncile pe pierdere"

PREMIERUL CONTINUĂ CRITICILE LA ADRESA BĂNCILOR ŞI SE ADRESEAZĂ DEPONENŢILOR: "Nu ştiu dacă este foarte sigur să vă ţineţi economiile la băncile pe pierdere"

E.O.Bănci-Asigurări / 22 august 2017

Actualizare 13:40 BNR: "Nu există niciun motiv de îngrijorare cu privire la siguranţa depozitelor populaţiei şi firmelor păstrate în bănci"

Banca Naţională a României (BNR) susţine că nu există niciun motiv de îngrijorare cu privire la siguranţa depozitelor populaţiei şi firmelor păstrate în băncile din ţara noastră, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

------

Premierul Mihai Tudose continuă să critice dur băncile, ridicând chiar semne de întrebare faţă de stabilitatea lor în piaţă.

Eugen Davidoiu: "Unele companii externe doresc ca Tarom să dispară"

ŞEFUL TAROM A DEMISIONAT, DUPĂ CE PREMIERUL A CERUT CORPULUI DE CONTROL SĂ FACĂ VERIFICĂRI ÎN COMPANIE Eugen Davidoiu: "Unele companii externe doresc ca Tarom să dispară"

EMILIA OLESCUCompanii / 22 august 2017

Actualizare

Consiliul de Administraţie al TAROM a luat act de demisia lui Eugen Davidoiu din funcţia de director general provizoriu începând de luni şi l-a desemnat pe Florin Susanu pentru a prelua această funcţie, cu un contract de mandat de o lună, a anunţat Agerpres, după încheierea ediţiei.

-----------

După ce premierul Mihai Tudose i-a atras atenţia ministrului Transportului asupra situaţiei Tarom, adresându-i replici dure pe subiect, directorul general al companiei Tarom, Eugen Davidoiu a demisionat, ieri de dimineaţă, din funcţie, conform presei, care citează surse oficiale.

CFR Călători a anunţat profit de 64 milioane lei, la finalul lunii iulie

DUPĂ CRITICILE ADUSE DE PREMIER MINISTRULUI TRANSPORTURILOR CFR Călători a anunţat profit de 64 milioane lei, la finalul lunii iulie

E.O.Companii / 22 august 2017

Compania CFR Călători a anunţat un profit de 64 milioane lei, la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Societatea de stat a postat, pe pagina sa de Facebook, câteva rezultate financiare aferente primului semestru din 2017. Conform sursei citate, în prima jumătate a anului în curs, cifra de afaceri a companiei a fost de 931,8 milioane lei, în creştere faţă de cea înregistrată în acelaşi interval din 2016 - respectiv 816,9 milioane lei.

Victoriile noastre, înfrângerile lor!

SPORT ŞI BANI Victoriile noastre, înfrângerile lor!

DAN NICOLAIESport / 22 august 2017

Simona Halep a ratat o nouă şansă de a ajunge numărul 1 în clasamentul WTA. A pierdut drastic finala turneului de la Cincinnati (SUA) în faţa Garbinei Muguruza şi acum trebuie să facă faţă unui val uriaş de critici şi tot felul de acuze.

Sport puţin, dispute multe în "Parcul cu Platani"

Sport puţin, dispute multe în "Parcul cu Platani"

OCTAVIAN DANSport / 22 august 2017

Săracă în arene sportive, Capitala este pe cale să piardă definitiv o bază de mare tradiţie: Arenele BNR. În jurul terenului central de tenis, pe care s-au realizat unele dintre cele mai mari performanţe ale acestui sport, există un întreg scandal în care sunt implicaţi proprietarii arenei, Banca Naţională, şi doi dintre cei mai mari tenismani autohtoni, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase.

Intoxicat cu brânză

CĂTĂLIN AVRAMESCUEditorial / 22 august 2017

CĂTĂLIN AVRAMESCU

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Iată ce citim în ştiri. Tiranul din Coreea de Nord, Kim Jong Un, ar avea pusee de agresivitate extremă din cauza unui tratament cu steroizi pe care îl urmează. Aceasta este concluzia unui specialist american, doctorul Rock Positano, de la New York Hospital for Special Surgery.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 22 August 2017

MACRO NEWSLETTER 22 August 2017

Internaţional / 22 august 2017

Vânzările retail din Marea Britanie şi-au temperat creşterea anuală în iulie 2017, până la 1,3%, de la 2,8% în luna precedentă, pe fondul unei noi creşteri lunare de 0,3%.

McDonald's închide 40% din restaurantele din India

Companii / 22 august 2017

Grupul american de restaurante McDonald's a anunţat, ieri, că va închide 169 de restaurante în India, adică aproape 40% din unităţile McDonald's din această ţară, după ce a pus capăt unui acord de franciză cu un partener local din cauza...

Volkswagen nu se grăbeşte cu vânzarea activelor

Volkswagen nu se grăbeşte cu vânzarea activelor

Companii / 22 august 2017

Grupul auto german Volkswagen este concentrat mai mult pe tranziţia spre autovehiculele electrice şi serviciile de transport decât pe o posibilă vânzare a mărcii de motociclete Ducati sau a producătorului de transmisii Renk, a declarat, ieri,...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo