201 de contracte de vânzare şi închiriere încheiate de "Impact"

F.A
Companii #Imobiliare / 11 februarie 2010

"Impact Developer&Contractor" a anunţat, ieri, că a încheiat, anul trecut 201 contracte de vânzare şi închiriere, cu o valoare medie de 82.600 euro/tranzacţie. Dintre acestea, aproape 20% sunt contracte de tip CallBuy, prin care beneficiarul se mută cu chirie şi, în momentul în care decide să achiziţioneze apartamentul sau primeşte aprobarea băncii pentru contractarea creditului, beneficiază de un discount din preţul de listă.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, "Impact" propune noi produse dezvoltate în funcţie de profilul potenţialului beneficiar interesat de achiziţia unei locuinţe în zona de nord a Capitalei, unde are în curs de execuţie ansamblul "Greenfield". Conform studiilor "Impact", potenţialul cumpărător este un tânăr familist de 33 de ani, interesat de un stil de viaţă cât mai sănătos şi de siguranţa familiei sale. Drept urmare, întregul pachet de oferte imobiliare din "Greenfield" este grupat sub ideea unui stil de viaţă sănătos. Din totalul celor 676 de locuinţe din "Greenfield", peste 500 au fost deja contractate. Greenfield ocupă, în prezent, o suprafaţă de circa 10 hectare.

La orice apartament cumpărat în "Greenfield", cumpărătorii primesc gratuit amenjarea peisagistică a unui lot pentru care nu plătesc chirie timp de un an. Pe acest lot, aflat în imediata vecinătate a blocurilor de 3 etaje, cu suprafaţă între 50 şi 100 mp, se pot cultiva flori sau legume sănătoase, sau se poate monta un hamac deasupra gazonului întreţinut de fiecare proprietar. Amenajarea poate fi extinsă contra cost cu cabană pentru unelte sau alte dotări oferite de partenerii de la Horticola, experţi în peisagistică încă din anul 1949.

Părinţii preocupaţi de viitorul copiilor vor afla cu bucurie despre oferta Greenfield Education, care înseamnă relocarea renumitei şcoli Little London, din Pipera în acest cartier. La achiziţia oricărui apartament nu se plăteşte taxa de înscriere şi "Impact" acordă o reducere de 10% din taxa anuală de şcolarizare.

Cel mai nou produs, Greenfield COOL, înseamnă că la achiziţia apartamentului cu etaj cumpărătorii primesc gratuit amenajarea grădinii de 64 mp sau o "bursă de şcolarizare" la Little London în valoare de 3.500 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb