Afaceri în creştere cu 17% pentru MedLife în primul semestru

F.A.
Companii #Sănătate / 3 septembrie 2013

Operatorul de servicii medicale private MedLife a înregistrat în primele şase luni ale acestui an o cifră de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi periodă a anului trecut, informează un comunicat de presă.

Rezultatele raportate sunt în linie cu obiectivele de business ale companiei şi continuă să înregistreze un trend pozitiv în pofida contextului economic dificil, dar şi a unui climat incert şi nefavorabil ce s-a creat pe piaţa serviciilor medicale datorită lipsei de predictibilitate în ceea ce priveşte regulile de contractare a fondurilor publice de către unele spitale private, precizează MedLife.

Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife, a declarat: "Primul semestru a fost pentru MedLife o perioadă destul de aglomerată în care a trebuit să ne disipăm efortul pe două fronturi. Pe de o parte să fim activi, să optimizăm modelul nostru de business şi să ne consolidăm ca atare poziţia de lider de piaţă şi, pe de altă parte, să facem o serie de demersuri către Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări care să conducă la o trasparenţă şi o claritate mai mare a regulilor de contractare a fondurilor publice de către unele spitale private. Dacă primul obiectiv a fost realizat cu succes, compania înregistrând o cifră de afaceri în linie cu estimările iniţiale, pentru cel de a-l doilea obiectiv mai este loc de clarificări. Sperăm că această situaţie se va îmbunătăţi măcar la nivelul normelor aplicate în 2014".

MedLife a înregistrat în primele şase luni din acest an circa 870.000 de clienţi în zona de retail (plătitori cash), în creştere cu 21% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Adiţional, aceasta a raportat peste 11.000 de internări la nivelul celor 6 spitale proprii în creştere cu 14% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania a menţinut ritmul de creştere şi pe segmentul corporate, se mai arată în comunicat. Astfel, în portofoliu companiei au fost aduşi în primele şase luni 38.000 de clienţi noi, numărul total al celor arondaţi la serviciile MedLife fiind, în prezent, de 238.000 abonaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb