Afacerile "Teletrans" au crescut anul trecut cu 22%

F.A
Companii #Telecomunicaţii / 10 februarie 2010

Operatorul de telecomunicaţii "Teletrans" a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de 10,5 milioane euro, în creştere cu peste 22% faţă de rezultatele din 2008, cea mai mare parte a veniturilor fiind generată de serviciile de transport de fluxuri de date.

"Vorbim de o evoluţie ascendentă nu doar a veniturilor, ci şi de o extindere a portofoliului de clienţi şi a vizibilităţii operatorului Telentrans în piaţă, de o încredere mai mare din partea unor companii pentru serviciile pe care le oferim şi cu care ulterior am încheiat contracte. Unul dintre obiectivele noastre declarate pentru 2009 a fost şi creşterea flexibilităţii faţă de clienţi, măsură ce se impunea având în vedere contextul economic", a declarat directorul general al companiei, domnul Horia Hăhăianu.

Totodată, potrivit datelor "Teletrans", în 2009, firma şi-a mărit cu 30% numărul de clienţi independenţi de Transelectrica (client tradiţional şi acţionar unic al "Teletrans").

În ceea ce priveşte veniturile obţinute, compania arată că cea mai mare pondere a acestora (aproximativ 70%) a fost generată de serviciile de transport de fluxuri de date, restul provenind din serviciile de internet şi informatică de proces.

Potrivit reprezentantului companiei, rezultatele obţinute vin ca urmare a strategiei de business adoptate şi implementate de către conducerea companiei anul trecut, strategie ce s-a concretizat prin eficientizarea activităţii interne, îmbunătăţirea accesibilităţii prin conectarea la cel mai important centru de colocare şi încheierea unor parteneriate cu diverse companii", se arată în comunicatul companiei.

Pentru anul 2010, compania vizează menţinerea controlului asupra costurilor, reluarea investiţiilor în concordanţă cu cerinţele pietei şi implicarea în proiecte strategice naţionale, precum ECIS (European Cyber-security Integrated System) şi CERT (Computer Emergency Response Team).

Compania Teletrans a fost înfiinţată în anul 2002 şi operează două reţele de fibră optică: un backbone cu acoperire naţională de aproximativ 5.000 km, nouă inele, redundanţă, şi un backbone de aproximativ 4.000 Km, patru inele, redundanţă, tehnologie IP/MPLS, configurate pe opt routere de transport şi 32 routere de acces. Teletrans are puncte de prezenţă în 32 de municipii de judeţ, acces la reţeaua de fibră optică în peste 110 locaţii şi legături crossborder cu Ungaria, Bulgaria, Serbia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb