Agrostar a lansat un program prin care legumicultorii îşi pot vinde marfa prin retaileri

A.C.
Companii #Agro-alimentar / 2 august 2014

Federaţia Agrostar a lansat un program de susţinere a producătorilor agricoli autohtoni în vederea valorificării producţiei, prin intermediul marilor retaileri, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, începând din luna iulie, 200 de legumicultori, membri ai cooperativei ce reuneşte producători din Izbiceni şi Vişina, judeţul Olt, afiliată la Federaţia AGROSTAR, livrează lunar circa 70 de tone de legume către Kaufland, sub brandul "Ţara mea", aparţinând Agrostar.

"AGROSTAR, în colaborare cu autorităţile locale, a reuşit să pună bazele acestei cooperative, care poate fi un exemplu pentru alţi producători agricoli, că dacă se asociază pot rezolva şi problema desfacerii producţiei. Cooperativa va furniza marfă constant, în perioada martie-noiembrie, la calitate superioară. În aproximativ un an de zile vom avea astfel de cooperative şi în alte domenii, cum ar fi producţia fructe şi produse lactate, iar colaborarea dintre Agrostar şi Kaufland, retailerul care s-a dovedit cel mai deschis faţă de acest proiect, se va extinde la nivel naţional. Fiecare magazin Kaufland va avea o insulă < Ţara mea >, unde se vor găsi produse ale cooperativelor membre AGROSTAR", declară preşedintele AGROSATR, Niculae Ştefan.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe "Agrostar" este o organizaţie sindicală profesională, fără caracter politic, constituită la nivel naţional, care reuneşte lucrători din societăţile comerciale agricole, institute sau staţiuni de cercetare agricolă, societăţi comerciale de alimentaţie şi tutun, producători agricoli, precum şi persoane care exercită o meserie sau o profesie în mod independent.

Federaţia fost înfiinţată în 1990, numărând în prezent în componenţa sa peste 150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura câmpului, avicultură, viticultură, horticultură sau sindicate ale producătorilor şi fermierilor), se mai arată în comunicare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb