APIA: FNGCIMM şi Piraeus Bank, parteneriat pentru antreprenorii din domeniul agricol

E.D.
Companii #Agricultură / 14 iulie 2014

FNGCIMM va dezvolta un parteneriat cu Piraeus Bank în vederea finanţării capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii măsurii 215 - plăţi privind bunăstarea animalelor - porcine - anul II de angajament (sesiunea II depunere).

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, în baza Convenţiei tripartite APIA - Piraeus Bank - FNGCIMM, FNGCIMM va garanta în procent de până la 80% valoarea creditelor acordate de bancă, credite pentru capital de lucru necesar desfăşurării activităţilor curente (inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelalte bugete).

Valoarea creditelor va fi de până la 90% din suma cuvenită din Plăţile privind bunăstarea animalelor.

Garanţia se acordă la solicitarea băncii, beneficiarii fiind IMM-uri definite conform legii, care se încadrează în criteriile de eligibilitate ale finanţatorului, deţin adeverinţele emise de APIA şi nu se află în dificultate financiară.

Prelungirea termenului de efectuare a plăţii sumelor de către APIA de la 30 iunie 2014 la 30 septembrie 2014 a determinat şi semnarea unor Acte adiţionale la Convenţiile privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la specia bovine 2013, încheiate între FNGCIMM şi, Banca Transilvania, respectiv, BCR.

FNGCIMM SA-IFN este o instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţări, prin acordarea de garanţii pentru instrumentele de finanţare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse.

FNGCIMM SA - IFN colaborează cu 30 instituţii financiare în baza unor convenţii de lucru în care sunt prevăzute obligaţiile părţilor semnatare, valoarea şi modul de plată al comisionului de garantare, calculul şi modalitatea de plată a garanţiei acordate. Garanţia FNGCIMM SA - IFN este cea mai lichidă garanţie, plătibilă în maxim 90 zile de la solicitarea de plată a finanţatorului, însoţită de documentaţia completă, faţă de minim 2 ani, durata medie de executare a unei ipoteci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb