Arxia creează site-ul Landwind România

comunicat Arxia
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 ianuarie 2007

Arxia a creat website-ul de prezentare al mărcii chinezeşti de autovehicule Landwind, comercializată în România începând cu acest an de către compania Rodna Trans. La adresa http://landwind.rodna-trans.ro vizitatorii vor descoperi site-ul de prezentare al celor trei modele care vor fi disponibile începând cu acest an: X6, X9 şi Fashion.

Landwind este mai cunoscută marcă a producătorului chinez de autovehicule Jiangling Motors Corporation şi prima maşina chinezească importată în Europa, şi este de acum înainte accesibilă şi publicului român. "Având cel mai bun raport calitate/preţ/dotări la un SUV, Landwind va deveni un punct de atracţie real pe piaţa automobilistică românească şi are nevoie de un instrument de comunicare prin mediul online cel puţin la fel de percutant şi realist. Site-ul corespunde obiectivelor de marketing şi comunicare ale companiei noastre privind comercializarea mărcii Landwind în România", declară Nicolae Cherecheş, director general al companiei Rodna Trans.

"Rodna Trans este un client fidel al serviciilor de new media pe care le oferim. Realizarea site-ului Landwind de către compania noastră punctează o relaţie de colaborare de peste 3 ani vechime." declară Ramona Neagu, director de marketing şi comunicare în cadrul Arxia Group.

DESPRE ARXIA

Aflată pe piaţă din 2001, Arxia este o companie de new media ce oferă soluţii digitale eficiente şi inovatoare, bazate pe tehnologii web, permitând clienţilor săi să câstige avantaje competitive. Soluţiile oferite de Arxia contribuie la creşterea profitabilităţii afacerilor. Printre clienţii Arxia se numără Euro-GSM, MediaPRO, PubliMedia Internaţional, Mobile Distribution, Hiparion, Realitatea Caţavencu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb