Avocaţii Rubin Meyer Doru&Trandafir din Bucureşti vor lucra pentru biroul din Myanmar

Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 4 noiembrie 2013

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Herzfeld & Rubin PC, care deţine şi firma românească Rubin Meyer Doru&Trandafir este prima firmă americană care deschide un birou în Myanmar, în virtutea noii Legi pentru investiţii din 2012 din acest stat.

    Avocaţii Rubin Meyer Doru&Trandafir vor lucra pentru biroul din Myanmar. Aceştia vor contribui cu expertiza lor la dezvoltarea mediului de afaceri din Myanmar, având în vedere că acesta este similar celui din România, după Revoluţia din 1989.

    La data de 29 iulie 2013, Herzfeld & Rubin PC a devenit prima societate de avocaţi din America ce şi-a deschis un birou de avocatură în Myanmar, precum şi primul investitor din SUA în industria de servicii profesionale care deţine o cotă de participare de 100% în virtutea noii Legi pentru investiţii din 2012 din Myanmar. Noul birou de avocatură, care are angajaţi atât avocaţi din America cât şi din Myanmar, este denumit Herzfeld, Rubin, Meyer & Rose Law Firm LTD (HRMR) şi este localizat în Yangon, Myanmar. De asemenea, societatea intenţionează să deschidă un birou satelit în Nay Pyi Taw, capitala naţională.

    Prezenţa pe teren în Myanmar permite societăţii să sprijine nevoile clienţilor săi globali în contextul în care aceştia dezvoltă oportunităţi de afaceri în Myanmar şi, pe o arie mai largă, în Asia de Sud-Est. Biroul, care este complet integrat cu birourile afiliate Herzfeld & Rubin din Statele Unite, România şi Israel, îşi canalizează cota ridicată de expertiză către pieţele emergente şi de frontieră. Acesta oferă o gamă completă de servicii juridice şi de dezvoltare de afaceri în domenii precum tranzacţii internaţionale, bancar, drept societar, litigii comerciale şi arbitraj internaţional, dreptul muncii şi imigraţie, energie, chestiuni guvernamentale, analiza de acoperire a riscurilor în asigurare, proprietate intelectuală, imobiliare, drept comercial (import/export), şi administrarea averii personale.

    "Avocaţii Herzfeld & Rubin au un istoric bogat în sensul sprijinirii dezvoltării cadrului legal în raport cu numeroase economii emergente şi de frontieră la nivel mondial, iar prezenţa noastră în Myanmar reprezintă un angajament puternic pentru sud-estul Asiei. Biroul de avocatură HRMR, primul de acest gen din Myanmar, va asigura investitorii străini şi, cu precădere companiile americane, că interesele lor vor fi reprezentate cu aceeaşi iscusinţă, expertiză şi aceleaşi standarde etice de care aceştia beneficiază în orice colţ al lumii", a declarat Eric C. Rose, director în cadrul HRMR. Domnul Rose, a cărui experienţă juridică a depăşit graniţele a peste cincizeci de ţări din întreaga lume, s-a implicat în relaţia cu Myanmar încă de la implementarea Standardelor Americane în această ţară înainte de impunerea sancţiunilor americane în 2003.

    Dr. Andrew Ngun Cung Lian, care a urmat studiile în SUA şi, de asemenea, a acţionat în calitate de Negociator Şef Adjunct din partea Chin National Front (CNF - Frontul Naţional Chin) în contextul negocierilor de pace cu guvernul din Myanmar, va activa drept Managing Director al Biroului şi va conduce o echipă de cinci avocaţi, atât din America cât şi din Myanmar.

    U Kyaw Hoe, unul dintre cei mai importanţi experţi în litigii civile şi penale din Myanmar şi membru al Comitetului Central al partidului Liga Naţională pentru Democraţie (NLD), conduce departamentul Litigii din cadrul HRMR şi este un avocat de marcă în Myanmar, reprezentând clienţi în domenii precum drept contractual, imobiliar, dreptul muncii şi imigraţiei, precum şi în chestiuni legate de proprietatea intelectuală.

    În 2013, în parte datorită schimbărilor pozitive majore din Myanmar, Uniunea Europeană şi alte ţări au ridicat cele mai multe dintre sancţiunile comerciale impuse anterior statului Myanmar. Statele Unite au suspendat recent sau au îngăduit expirarea unui număr de sancţiuni ca o recunoaştere a reformelor politice şi economice sub conducerea preşedintelui U Thein Sein, precum şi a Parlamentului din Myanmar, în special Pyithu Hluttaw (Camera Inferioară a Parlamentului din Myanmar) sub conducerea Preşedintelui acesteia Thura U Shwe Mann. Printre aceste modificări substanţiale se numără adoptarea a peste patruzeci de legi noi (inclusiv Legea privind investiţiile străine). Pe lângă acestea, guvernul din Myanmar a depus cu succes eforturi în sensul negocierii tratatelor de pace cu toate grupurile etnice importante, a abolit cenzura presei, a eliberat deţinuţi politici, a organizat alegeri libere, şi a instituit măsuri suplimentare de creştere a încrederii.

    "Rezultatul răsunător al reformei politice şi economice a stârnit interesul pentru Myanmar investitorilor din America şi altor investitori la nivel global - inclusiv clienţilor noştri. Reafirmarea îndreptării atenţiei acestora în regiune, şi în general în Asia de Sud-Est, constituie imboldul din spatele deciziei noastre de a ne implanta în acel loc," a declarat Ian Ceresney , Managing Director în cadrul Herzfeld & Rubin.

    În faza incipientă a dezvoltării economice durabile, Myanmar numără o populaţie de peste şaizeci de milioane de locuitori şi are bogate resurse naturale, printre care gaze naturale, petrol,material lemnos, staniu, zinc, cupru, plumb, cărbune, pietre preţioase şi terenuri fertile. În plus, cu susţinerea unui guvern stabil şi o forţă de muncă dedicată, cultă şi muncitoare, Myanmar se află într-un moment crucial. Analiştii prezic că Myanmar şi-ar putea mări de patru ori dimensiunea economiei şi ar putea crea peste zece milioane de locuri de muncă în sectoare neagricole.

    Fondată în 1948 şi având sediul central în New York City, Herzfeld & Rubin P.C., o firmă de clasă AV (cel mai înalt nivel de excelenţă profesională) ce se regăseşte în Martindale-HubbellŸ Bar Register of Pre-Eminent Lawyers (Registru de avocaţi străluciţi), este o firmă de avocatură ce oferă servicii complete, recunoscută la nivel internaţional cu peste 200 de avocaţi în New York şi patru birouri afiliate în Statele Unite, Europa şi Israel. De asemenea, este membră a Grupului Alliott, o alianţă la nivel mondial ce reuneşte peste 180 de firme independente în domeniul contabilităţii, dreptului şi consultanţei localizate în 80 de ţări, ce îi permite să satisfacă pe deplin nevoile locale şi transfrontaliere ale clienţilor săi.

    Textul este preluat ca atare de la compania Rubin Meyer Doru&Trandafir.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    14 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9761
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb