Bancpost a încheiat un acord de finanţare cu Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara

Elena Deacu
Companii #Aeronautică / 18 martie 2015

Bancpost a încheiat un acord de finanţare cu Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, destinat acoperirii necesarului de capital de lucru al instituţiei şi acordat pentru o durată de 3 ani.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Bancpost a câştigat o licitaţie de finanţare organizată de Aeroportul Internaţional Timişoara "Traian Vuia".

"Suntem onoraţi de faptul că oferta noastră a fost considerată cea mai bună opţiune şi că astfel putem contribui la optimizarea fluxurilor de capital de lucru ale unei companii româneşti de prestigiu precum Aeroportul Internaţional Timişoara «Traian Vuia». Acest acord reiterează angajamentul Bancpost de sprijinire a sectoarelor cheie din economia românească, precum transporturile, infrastructura, agribusiness, IT, telecom, producţia şi exportul. Companiile care operează în aceste industrii generează valoare adăugată şi au un potenţial ridicat de dezvoltare, iar Bancpost are disponibilitatea şi mijloacele necesare pentru a participa activ la dezvoltarea lor prin acoperirea diverselor nevoi de produse financiar-bancare", a declarat Vlad Micu, Director Executiv Corporate Banking Bancpost.

"Centrul de afaceri Bancpost Timişoara a susţinut întotdeaua mediul de afaceri local, performanţa, investiţiile şi dezvoltarea economică din zonă. În viziunea Bancpost, clienţii nu reprezintă doar destinatarii unor produse de creditare, ci parteneri de afaceri pe termen lung, de al căror succes şi dezvoltare depinde sinergetic şi performanţa băncii. Tocmai de aceea, prin oferta noastră structurăm şi personalizăm soluţii financiare integrate şi flexibile, corelate cu fluxul de activitate al fiecărui partener în parte şi proiectate să asigure o dezvoltare viabilă a afacerii", a adăugat Bianca Marghitu, Director, Centrul de afaceri Bancpost Timişoara.

"Parteneriatul cu Bancpost va sprijini activitatea curentă a aeroportului pentru următorii 3 ani, o perioadă de dezvoltare în care ne-am propus obiective ambiţioase precum diversificarea contractelor cu companiile aeriene, creşterea numărului de pasageri, deschiderea de noi rute, precum şi investiţii în infrastructură. Anul acesta avem în plan şi întocmirea documentaţiilor necesare pentru dezvoltarea transportului intermodal de marfă, precum şi extinderea halei cargo. Astfel, linia de finanţare contractată ne va permite continuitatea activităţii curente, optimizarea costurilor şi concentrarea pe implementarea strategiei de dezvoltare pentru a atinge cu succes obiectivele setate", a declarat Iulian Daniel Idolu, Director General al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara.

Aeroportul International "Traian Vuia" din Timişoara este al treilea aeroport ca mărime din România şi deserveşte o populaţie de circa 2,5 milioane de locuitori. Aeroportul operează prin intermediul a două terminale, cel intern, cu o capacitate de procesare de 700 de pasageri pe oră şi trei porţi de îmbarcare, şi cel internaţional, cu o capacitate de procesare de 800 pasageri/oră şi nouă porţi de îmbarcare.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb