"BenQ" lansează primele proiectoare 3D pe piaţa locală

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 octombrie 2009

BenQ este primul producător care aduce în România tehnologia 3D încorporată în proiectoare de înaltă performanţă, completându-şi, astfel portofoliul de produse, dar şi cu serii noi de monitoare Full HD multi-hub sau cu tehnologie LED, anunţă compania printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

Dragoş Salamac, team leader BenQ pentru România, declară: "Comportamentul utilizatorilor de produse digitale este în continuă schimbare. BenQ aduce mai aproape de utilizatorii din România echipamente privite până de curând ca simple concepte tehnologice. Monitoarele oferă mult mai multe opţiuni de utilizare, fie că este vorba de conectivitate sporită sau de economisire a energiei, iar proiectoarele devin din ce în ce mai utile şi accesibile, atât pentru mediul business cât şi pentru utilizatorii finali."

Divertismentul digital trece într-o nouă etapă pentru BenQ, accentuând ultimele tendinţe tehnologice: primele proiectoare 3D din România destinate mediului educaţional sau utilizatorilor pasionaţi de mediul digital, noile modele de proiectoare short throw, ideale pentru încăperile cu dimensiuni reduse; monitoarele cu LED din seria V Eco care oferă performanţă sporită, protejând în acelaşi timp mediul; monitoarele cu 11 conectori din seria E care permit menţinerea unei game întregi de dispozitive conectate în permanenţă ori seria de monitoare TV care eficientizează spaţiul prin utilizarea unui singur ecran atât pentru PC cât şi pentru semnal TV, mai precizează comunicatul.

Noile proiectoare 3D create special pentru a le livra utilizatorilor o experienţă cinematografică inedită în propriul cămin, MP776, MP776 ST şi MP670, pot fi utilizate şi în segmentul educaţional. Acestea se remarcă prin costuri de întreţinere reduse, o durată de viaţă prelungită şi prin utilizarea intuitivă. Predarea materiilor şcolare este mai eficientă cu tehnologiile de procesare a imaginilor, precum BrilliantColor, VIDI şi disc in 6 culori. Rezoluţia XGA a tuturor modelelor, respectiv 1024x768, reprezintă un răspuns pentru preferinţele de vizualizare ale utilizatorilor, , iar nivelurile foarte scăzute de zgomot de imagine sunt destinate unei lecturări facile şi sporirii atenţiei din partea auditoriului.

Deasemenea, BenQ aduce în prim-plan modelul wide de 24 inci cu LED, monitor Full HD cu rezoluţie de 1080p. Noul model V2400 Eco este proiectat special pentru a nu exista pierderi de lumină, oferind o rată dinamică de contrast foarte înaltă de 5.000.000:1 pentru negru intens şi alb extrem. Aceste beneficii unice, existente numai în cadrul tehnologiei LED dezvăluie detalii imposibil de sesizat până acum şi variaţii infinite de culori, iar tehnologia BenQ Senseye 3 Human Vision amplifică claritatea şi calitatea imaginii chiar şi în cele mai întunecate scene.

Noile monitoare LCD din Seria E completează portofoliul de produse performante şi accesibile de la BenQ. Modelul inovator E2420HD este reprezentativ pentru segmentul Full HD, atât prin specificaţiile tehnice şi conectivitate, cât şi prin design-ul elegant şi avantajele care îl diferenţiază de produsele din aceeaşi categorie. Datorită celor 11 conectori video, audio şi USB, noul monitor BenQ le permite utilizatorilor să se bucure de o vizionare impecabilă şi confortabilă, lipsită de întreruperile necesare conectării şi deconectării diferitelor cabluri. Având disponibile două porturi HDMI, patru porturi USB, D-Sub, DVI şi trei conectori audio, utilizatorii pot păstra conectată în permanenţă o întreagă suită de dispozitive digitale. Comutarea rapidă între TV, consola de jocuri, Blu-ray, camera web, PC sau iPod se face fără a necesita schimbul cablurilor conectate direct la monitor.

Pentru utilizatorii care îşi doresc un al doilea televizor care să poată fi conectat în acelaşi timp şi la PC, BenQ prezintă monitorul MK2442. Prin noul model de monitor-TV de 23,6 inci (diagonala de 60cm), ce poate juca şi rolul unui monitor PC de mari dimensiuni, BenQ răspunde nevoilor unui număr din ce în ce mai mare de utilizatori TV care se află în căutarea unei experienţe vizuale deosebite. Noul televizor şi monitor PC este destinat încăperilor de dimensiuni mai mici, fără să ocupe spaţiul a două ecrane. Televizorul cu ecran subţire oferă cea mai bună calitate a imaginii, la un preţ avantajos, chiar şi pentru cei mai pretenţioşi utilizatori. Modelul MK2442 beneficiază de un timp de răspuns de 5ms şi de rezoluţie Full HD 1920x1080. Datorită rezoluţiei Full HD, ecranul oferă de două ori mai multe detalii ale imaginii în comparaţie cu rezoluţia 1366x768 a tehnologiilor precedente. Noul model este special creat pentru a reda imagini de înaltă calitate 1080p la 24Hz, pentru o experienţă de vizionare cinematografică reală, fără distorsiuni ale calităţii imaginii originale.

Elegantul proiector short-throw MP515 ST este adresat atât mediului business, cât şi utilizatorilor finali. Datorită distanţei scurte de proiecţie, acesta oferă imagini foarte mari în spaţii restrânse. Cu luminozitatea de 2500 ANSI lumeni, rata de contrast de 2600:1 si cele 2 difuzoare de 5W, utilizatorul şi asistenţa vor fi încântaţi cu imagini clare, luminoase, în culori reale pe parcursul fiecărei prezentări. De asemenea, plăcerea de a viziona filmele acasă sau de a te bucura de jocurile video se amplifică prin diagonala mare a ecranului şi calitatea proiecţiei.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2008 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.54 miliarde USD.

Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşind aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb