Blue Air va introduce din 28 martie curse zilnice pe ruta Bucureşti- Timişoara şi retur

F.A.
Companii #Transporturi / 3 februarie 2010

Operatorul aerian low-cost Blue Air va introduce în orarul de vară (28 martie - 30 octombrie) curse zilnice pe ruta Bucureşti - Timişoara şi retur, au anunţat miercuri reprezentanţii companiei.

Pentru ruta Bucureşti - Timişoara, precum şi pentru retur, compania Blue Air oferă patru zboruri în fiecare zi de luni - joi şi trei zboruri în fiecare vineri. De asemenea, pasagerii Blue Air pot călători pe această rută şi în weekend, Blue Air punând la dispoziţie un zbor pe ruta Bucureşti - Timişoara în fiecare dumninică şi respectiv un zbor de retur către Capitală în fiecare zi de sâmbătă.

"Am ales o frecvenţă foarte mare, cu 3-4 zboruri pe zi, de luni-vineri şi cu zboruri de weekend, pentru a deservi grupuri cât mai variate de pasageri. Călătorii de business îşi pot planifica acum un drum dimineaţa cu întoarcere seara. De asemenea, orarul se pretează şi pentru excursiile de weekend. Ne dorim să menţinem aceeaşi strategie, cu zboruri cât mai dese, pentru toate conexiunile domestice. Vom prelua astfel foarte mult din traficul rutier", a declarat directorul general al Blue Air, Adrian Ionaşcu.

Tot începând cu orarul de vară (28 martie - 30 octombrie), Blue Air oferă zboruri zilnice pe ruta Bucureşti - Cluj Napoca. Ca direcţie strategică pentru 2010, compania Blue Air vizează consolidarea reţelei de zboruri domestice. În prezent, Blue Air are două baze de operare în ţară (Bucureşti şi Bacău) şi este prezentă pe 8 aeroporturi interne: Arad, Bacău, Bucureşti, Constanţa, Cluj Napoca, Sibiu, Suceava şi Timişoara. În 2010 compania intenţionează să deschidă o bază de operare în Sibiu.

Blue Air este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

În prezent, Blue Air operează 11 aeronave: 9 avioane Boeing 737 şi două aparate SAAB 340. Flota Boeing 737 numără: trei aeronave seria 737 - 300, două aeronave seria 737 - 400, o aeronavă seria 737-500 şi trei aeronave 737 - 800 Next Generation, cu capacităţi între 126 şi 189 de locuri. Cele două avioane SAAB 340 au o capacitate de 33 de locuri fiecare.

Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

Pentru anul 2009, compania Blue Air a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de euro şi peste 1,7 milioane de pasageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb