Case mai ieftine în ansamblul Green City

C.P.
Companii #Imobiliare / 1 noiembrie 2010

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Green City pune în vânzare, începând de astăzi, 20 de case, la preţul de 90.476 euro, plus TVA de 5%, adică peste 25.000 de euro mai puţin faţă de preţul de bază, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Promoţia este valabilă timp de 30 de zile, iar cei care cumpără locuinţele în primele 2 săptămâni ale lunii noiembrie se pot muta până la Crăciun având în vedere că acestea sunt deja construite şi intabulate.

Cele 20 de locuinţe incluse în promoţie, denumite Neva Economic Basic fac parte din ultima alveolă construită în 2010 în faza a doua a ansamblului Green City.

Casele au patru camere, o suprafaţă construită de 153,44 metri pătraţi, iar loturile de teren standard au între 187 mp şi 250 mp.

Preţul de vânzare fără discount al caselor este de 120.392 de euro, cu TVA inclus, astfel că dezvoltatorul oferă pe perioada promoţiei o reducere de 20%.

"Locuinţele au pereţii interiori finisaţi, există centrală termică, calorifere, aparatajul electric şi oferim posibilitatea personalizării gresiei, faianţei, parchetului, a uşilor şi a obiectelor sanitare. Primii clienţi care semnează fişa de finisaje vor fi primii la care echipele de finisaje interioare vor începe să lucreze şi se vor muta în casa nouă de Crăciun. Am dorit prin această promoţie să facem un cadou special de Crăciun în primul rând celor care au depus aplicaţii la bănci, iar sumele pre-aprobate de bănci au fost mai mici decât ceea ce aveau nevoie pentru a cumpăra o casă în Green City. În limita numărului de case aflate la promoţie, de această ofertă poate beneficia oricine vrea să se mute într-o casă nouă de sărbători", a declarat Alexandru Petrescu, directorul de vânzări Green City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb