CCIB, în sprijinul investitorilor chinezi

F. A.
Comunicate de presă / 26 aprilie 2012

CCIB, în sprijinul investitorilor chinezi

Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a avut o întâlnire cu o delegaţie a companiei China Communication Construction Co. Ltd. (International), condusă de Hu Bin, director general - dezvoltarea afacerilor pentru Europa şi Asia Centrală, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

În deschidere, preşedintele Camerei bucureştene a vorbit despre relaţiile speciale pe care CCIB le-a dezvoltat în ultimii ani în spaţiul chinez. În acest context, Sorin Dimitriu a aminitit de misiunile şi forumurile economice organizate în China şi a subliniat colaborarea excelentă pe care CCIB o are cu Camera de Comerţ şi Industrie Beijing (CCI Beijing) şi cu Consiliul Chinez pentru Promovarea Comerţului Internaţional (CCPIT). De asemenea, preşedintele CCIB a vorbit oaspeţilor despre gama largă de servicii oferită de Camera bucureşteană partenerilor străini, precum şi despre reprezentanţa CCIB, dublată de o expoziţie permanentă cu produse realizate în ţara noastră, care va fi inaugurată în luna iulie, la Beijing.

Preşedintele Camerei bucureştene a invitat oaspeţii chinezi să participe la forumul de investiţii "Implicarea Chinei în Regiunea Dunării", eveniment organizat în prima parte a lunii iulie în Capitală de Camera bucureşteană, împreună cu partenerii săi, CCI Beijing şi CCPIT. Prin această manifestare se urmăreşte, în principal, crearea unei platforme de întâlnire între iniţiatorii unor proiecte cu potenţial economic major din spaţiul dunărean - autorităţi publice şi mediu privat - şi companiile chineze interesate să investească în spaţiul european, îndeosebi în regiunea Dunării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb