COMPARATIV CU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2005 Cramele Recaş aproape şi-a triplat volumul de vînzări în primul trimestru

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 17 aprilie 2006

Vînzările "Cramelor Recaş" pe piaţa naţională pentru acest început de an se ridică la un volum de 460.000 de sticle

Producătorul de vinuri Cramele Recaş şi-a triplat aproape volumul de sticle vîndute în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2005, înregistrîndu-se un total de 460.000 de unităţi vîndute faţă de cele 180.000 de unităţi înregistrate în prima perioadă a anului trecut.

Cel mai bine vîndut produs al companiei este Schwaben Wine Fetească Regală, premiat, de altfel, cu medalia de aur în cadrul Salonului Internaţional de Vinuri Bucureşti, organizat la iniţiativa Patronatului Naţional al Viei şi Vinului (PNVV) şi cu suportul Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR), în perioada 6 - 9 aprilie şi desfăşurat sub autoritatea Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (OIV).

Succesul în vînzări pentru Recaş s-a bazat în primul rînd pe soiurile Schwaben Wine şi Te Iubesc Mult. Cel de-al doilea tip de vin, introdus în variantele roşu şi rozé, a fost lansat în februarie anul acesta şi a reprezentat într-o singură lună de la lansare 20% din procentul total de sticle vîndute.

Alte vinuri care au reuşit să ridice procentual vînzările sînt cele din gamele cu preţuri de pînă la 50 RON pe raft. Cramele Recaş îşi propune să sporeas-că şi vînzările în afara ţării.

Philip Cox, director comercial al Cramelor Recaş, a declarat: "În anul 2005 am exportat 700.000 de sticle de vin în Marea Britanie, prin game precum V-Drinks, Recaş şi Origin, acestea fiind foarte bine primite de către piaţa britanică. De alfel, în cadrul tîrgului de vinuri London International Wine Challenge, la care participăm anual, am obţinut constant medalii Seal of Aproval. Pe lîngă piaţa din Regatul Unit ne propunem o extindere la nivelul exporturilor în Statele Unite ale Americii. Ţările asiatice sînt luate, de asemenea, în calcul. Sîntem deja prezenţi în Japonia cu gamele Castle Rock şi Recaş Reserve, în Korea de Sud, cu gamele Laura, Castlebrook şi Vampire, iar în Hong Kong cu TD Reserve şi Old Castle". În prezent ne aflăm în tratative cu clienţi din China şi Philipine, precum şi cu alte ţări din Europa, unde încercăm să găsim importatori".

Proaspăt medaliată la Salonul Internaţional de Vinuri de la Romexpo, desfăşurat la începutul acestei luni, compania Cramele Recaş se pre-gă-teşte să participe la Tîrgul de Vinuri de la Shanghai, care se va desfăşura în perioada 26 - 28 mai 2006 în China.

Cramele Recaş dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7908
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9910
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.4137

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb