COMUNICAT DE PRESĂ Sodexo intră în acţionariatul Benefit Seven, companie ce deţine cardul pentru sport 7card

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 29 februarie 2016

Sodexo intră în acţionariatul Benefit Seven, companie ce deţine cardul pentru sport 7card

Tranzacţia, în cadrul căreia Sodexo a preluat 20% din acţiunile Benefit Seven, a fost finalizată în februarie 2016

Până la finalul anului, Benefit Seven estimează că numărul de abonaţi activi ai cardului pentru sport va ajunge la 20.000, în timp ce reţeaua va ajunge la 250 de săli de sport şi wellness din 10 oraşe

Sodexo, lider pe piaţa tichetelor de masă, a tichetelor cadou şi soluţiilor de incentivare, a preluat 20% din acţiunile Benefit Seven, companie ce deţine 7card, cel mai mare furnizor de abonamente de sport şi wellness pentru angajaţii din România. Tranzacţia între Sodexo şi Benefit Seven a fost finalizată în februarie 2016.

"Prin parteneriatul cu Benefit Seven, Sodexo integrează în oferta de servicii dedicate companiilor de toate dimensiunile un beneficiu atractiv de motivare şi retenţie a angajaţilor şi îşi diversifică astfel portofoliul de soluţii pentru îmbunătăţirea Calităţii Vieţii de zi cu zi a angajaţilor şi performanţa companiilor" declară Bálint Bessenyey, CEO Sodexo Benefits and Rewards România.

"Suntem încrezători că piaţa pentru soluţii de sport şi wellness din România se află pe un trend ascendent, determinat de interesul crescut al românilor pentru un stil de viaţă mai sănătos. De aceea, ne aşteptăm ca beneficiul card pentru sport să fie cât de curând un produs foarte accesat din portofoliul nostru", declară Adina Popa, Director Marketing & Development Director Sodexo Benefits and Rewards România.

7card este un abonament lunar care permite în acest moment accesul la 230 de săli cu multiple activităţi sportive, de la fitness, aerobic, înot, la dans sportiv, arte marţiale, yoga şi squash, în opt oraşe din ţară: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Piteşti, Ploieşti şi Timişoara.

"Cardul pentru sport vine în completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, care sporeşte satisfacţia angajaţilor la locul de muncă, încurajându-i să adopte un stil de viaţă sănătos şi are impact direct în gradul de loialitate şi retenţie al acestora" declară Andrei Creţu, cofondator Benefit Seven.

În prezent, 7card are 10.000 de abonaţi activi, angajaţi ai companiilor din domenii precum IT&C, telecomunicaţii, pharma şi healthcare, retail, sistemul financiar-bancar şi asigurări, FMCG.

"Parteneriatul cu Sodexo ne oferă oportunitatea de a accesa cea mai mare bază de companii interesate să le ofere angajaţilor lor soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii", declară Iulian Cîrciumaru, cofondator Benefit Seven.

Până la finalul anului în curs, Benefit Seven îşi propune, prin intermediul cardului pentru sport, să ofere acces la o reţea de 250 de săli de sport şi wellness din 10 oraşe şi, în acelasi timp, să ajungă la 20.000 de abonaţi activi.

Compania Benefit Seven a fost înfiinţată în 2011 şi are trei acţionari: Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu. Compania a introdus în România conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport şi wellness.

În 2015, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 1.8 milioane de euro, aproape dublu faţă de anul precedent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb