Creştere accelerată a vânzărilor în trimestrul 3 pentru "Roche"

C.P.
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 16 octombrie 2009

"Roche" - cel mai mare producător mondial de medicamente oncologice - anunţă o creştere accelerată a vânzărilor în trimestrul 3. Astfel, în primele 9 luni ale anului 2009, vânzările Grupului Roche au totalizat 36.4 miliarde de franci elveţieni (CHF), în creştere cu 11% în moneda locală (9% în franci elveţieni), comparativ cu perioada similară a anului trecut. Ambele divizii ale Grupului Roche - Divizia de farmaceutice şi cea de diagnostice - au înregistrat creşteri peste media pieţelor pe care activează.

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat: "Vânzările ambelor divizii ale Grupului Roche au depăşit semnificativ media pieţelor pe are activează. Pe baza acestor performanţe, estimăm că ezultatele la sfârşitul anului vor fi deosebit de bune. Sunt încântat de progresele excelente pe care le facem în integrarea Genentech. Noua echipă de management pe care am anunţat-o recent, va continua strategia noastră de a transforma rezultatele cercetării în medicamente inovatoare pentru pacienţi"

Divizia de farmaceutice - creştere dublă faţă de media pieţei globale

Vânzările diviziei de farmaceutice a Roche au totalizat, în primele 9 luni ale anului, 29 miliarde CHF, în creştere cu 12% în moneda locală (11% în franci elveţieni), dublu faţă de media pieţei globale de farmaceutice (~6%), fiind susţinute în principal de medicamentele din portofoliul Roche de oncologie.

Roche - linie puternică de cercetare şi dezvoltare

Linia de cercetare şi dezvoltare a Diviziei de farmaceutice includea, la 30 septembrie 2009, 63 de noi molecule şi 61 de noi indicaţii pentru moleculele deja înregistrate. În al treilea trimestru al anului 2009, 4 proiecte au intrat în faza II de studii clinice.

Vânzări în creştere ale Diviziei de diagnostice

În primele 9 luni ale anului 2009, Vânzările Diviziei de Diagnostice au crescut cu 8% în moneda locală (4% in CHF), până la 7,4 miliarde CHF, peste media pieţei globale de diagnostice.

Noua echipa de management a Grupului Roche

Începând cu 1 ianuarie 2010, un nou Corporate Executive Committee va continua să implementeze strategia globală a Roche.

La sfarsitul anului 2009, William M. Burns (62), CEO al Diviziei de farmaceutice, Juergen Schwiezer (65), CEO al Diviziei de diagnostice şi Jonathan Knowles (62), Head Group Research se vor retrage din Corporate Executive Committee. Incepand cu 1 ianuarie 2010, Pascal Soriot (50), în prezent CEO al Genentech si membru al Corporate Executive Committee, va fi numit Chief Operating Officer (COO) al Diviziei de farmaceutice şi va avea responsabilităţi legate de operaţiunile globale ale acestei divizii.

Daniel O"Day (45), în prezent Head of Roche Molecular Diagnostics, va fi numit începând cu 1 ianuarie 2010 în funcţia de Chief Operating Officer (COO) al Diviziei de diagnostice şi membru al Executive Committee.

Ian Clark (49), în prezent Head Global Product Strategy Pharma, îi va succeda lui Pascal Soriot în funcţia de CEO al Genentech.

Integrarea Genentech, care va fi încheiată în mare parte până la sfârşitul acestui an, va susţine inovaţia şi transferul de expertiză în cadrul Grupului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb