DE PAŞTE: Românii şi-au rezervat bilete de avion interne sau cu destinaţia finală România

G.B
Comunicate de presă / 27 aprilie 2021

Românii şi-au rezervat bilete de avion interne sau cu destinaţia finală România

Diaspora se întoarce acasă - 56% dintre biletele de avion vândute de Vola.ro pentru perioada Paştelui au ca destinaţie România, conform unui comunicat remis redacţiei.

După ce anul trecut Sărbătorile Pascale au arătat cu totul altfel faţă de cum eram obişnuiţi, anul acesta, pe fondul condiţiilor mai relaxate de călătorie şi exceptării de la carantină a persoanelor vaccinate sau care au avut COVID în ultimele 90 de zile, românii din Diaspora se întorc acasă chiar şi din ţări aflate pe lista galbenă, cum ar fi Franţa, Italia, Belgia sau Olanda, fapt confirmat şi de către specialiştii Vola.ro care au anunţat că mai mult de jumătate dintre biletele de avion vândute în luna aprilie cu perioadă de călătorie săptămânile din preajma Paştelui au ca destinaţie România, se mai adaugă în comunicat.

Pe lângă dorinţa de a petrece sărbătorile alături de familie şi prieteni după un an în care am fost cu toţii nevoiţi să păstrăm distanţa ori ne-am aflat în imposibilitatea de a călători pentru a îi revedea pe cei dragi, cel mai important factor care îi convinge pe români să planifice o vacanţă în această perioadă este nevoia de relaxare şi eliberarea de stress. Conform specialiştilor Vola.ro, atractivitatea ofertelor last-minute este un alt factor ce îi convinge pe români să călătorească, cele mai multe rezervări fiind efectuate cu mai puţin de o lună înainte de check-in, arată sursa citată.

"Românii sunt tot mai deschişi spre călătorii, chiar dacă vorbim momentan despre o revenire treptată şi spre destinaţii apropiate ori cu temperaturi prietenoase, astfel încât să poată petrece cât mai mult timp în aer liber. Totodată, se observă şi o creştere a numărului de pasageri pe zboruri interne. Comparativ cu luna Martie, în Aprilie am vândut cu 23% mai multe bilete de avion spre destinaţii interne, turiştii noştri exprimându-şi preferinţa pentru călătoriile cu avionul în defavoarea deplasărilor cu maşina proprie sau cu trenul. " a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb