HTC Touch Pro uneşte biroul cu joaca

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 iunie 2008

HTC Corp., lider mondial în producerea de terminale inovatoare ca design şi tehnologie, lansează cel mai nou dispozitiv al gamei sale de terminale business, HTC Touch Pro. Aduncând cu sine o nouă viziune în ceea ce priveşte productivitatea mobilelor, HTC Touch Pro foloseşte designul şi funcţionalitatea mult aşteptatului HTC Touch Diamond, introducând o serie de îmbunătăţiri orientate spre segmentul business, oferind astfel posibilitatea de a duce la îndeplinire mai rapid şi mai uşor diferitele sarcini de lucru, oriunde te-ai afla.

Peter Chou, Preşedinte şi CEO al HTC Corp.: "HTC Touch Pro şi Touch Diamond sunt pionierii noii generaţii de dispozitive HTC, care promit că navigarea pe internet cu o singură mână, printr-o simplă atingere a ecranului, va deveni o realitate. HTC Touch Pro este dedicat acelor clienţi care îşi doresc utilizarea simplă şi plăcută a interfeţei precum cea a TouchFLO 3D, designul lui Touch Diamond, dar vor şi puterea de procesare a aplicaţiilor de tip business pentru care HTC este renumit"

Noua Dimensiune a Atingerii - O mână, o atingere

HTC a făcut un mare pas înainte în tehnologia ecranelor sensibile la atingere prin crearea interfeţei numite TouchFLO 3D. TouchFLO 3D oferă o modalitate intuitivă de a trimite mesaje, de a marca întâlniri în calendar sau de a efectua apeluri printr-o simplă atingere. Dacă se vor studia mai îndeaproape funcţiile telefonului se va descoperi că muzica, fotografiile, numerele din agendă sau navigarea pe internet răspund la o simplă atingere. În plus, Touch Pro include o nou funcţie: control în folosirea telefonului prin atingerea ecranului.

Internetul Pe Mobil A Devenit Util şi Plăcut

Prin lansarea lui Touch Diamond şi Touch Pro, HTC revoluţionează accesul la internet de pe telefonul mobil prin utilizarea unei viteze de transfer egale cu cea broadband prin tehnologia HSDPA 7,2 MBPS şi cea HSUPA pentru conectare wireless. HTC este dedicat îmbunătăţirii navigării pe internet, de aceea pune la dispoziţie un nou navigator de internet care permite vizualizarea paginilor web, aşa cum pot fi vizualizate şi pe un computer. Pentru a îmbunătăţi folosirea internetului pe mobil, utilizatorii pot mări sau micşora paginile cu o singură mână sau pot vedea versiunea optimizată pentru ecranul telefonului a siteului vizitat. Dacă se schimba poziţia terminalul, acesta roteşte imaginea de pe ecran din modul portret, în modul peisaj.

În plus faţă de navigarea pe internet, Touch Pro include şi o aplicaţie YouTube, dezvoltată de HTC, pentru vizualizarea filmelor de pe portalul cu acelaşi nume. Este inclusă şi versiunea pentru mobil a Google Maps pentru hărţi şi informaţii din trafic.

Design De Neegalat şi Funcţionalitate Maximă

La fel ca şi Touch Diamond, Touch Pro a fost creat pentru a se potrivi perfect în mâna utilizatorului şi uneşte elegantul ecran sensibil la atingere cu precizia tastaturii de tip "slider" specifică HTC. Introducerea tastaturii pe 5 rânduri QWERTY face din sarcinile care implică tastarea unei cantităţi mari de text, cum ar fi mesaje email sau documente Microsoft Office, o misiune rapidă şi facilă. Conexiunea TV-out permite utilizatorului să lanseze prezentări PowerPoint de pe telefon pe televizor sau proiector.

Plin de Inovaţie

Touch Pro oferă o combinaţie de neegalat între dotări şi funcţionalitate. Ecranul de 2,8 inci produce imagini aproape de calitatea de tipărire ceea ce sporeşte plăcerea navigării pe internet şi vizualizării fotografiilor. Camera foto încorporată include un sistem optic de focalizare automată ceea ce face ca fotografiile să fie foarte clare. Senzorii foarte sensibili pentru conexiuni wireless şi cel de mişcare al telefonului sunt câteva dintre dotările care aduc Touch Pro într-o ligă superioară a terminalelor mobile.

Disponibilitate

HTC Touch Pro va fi disponibil pentru clienţii din majoritatea pieţelor Europene, Asiatice şi din Orientul Mijlociu la sfârşitul verii. Versiunile pentru America de Nord şi America latină vor fi disponibile spre sfârşitul anului 2008.

HTC Prezintă Noile Accesorii

Tot astăzi, HTC anunţă o multitudine de accesorii care vor fi disponibile pentru Touch Diamond şi Touch Pro: suport de birou cu design similar, încărcător de călătorie, cât şi o baterie de rezervă şi o husă-carcasă pentru Touch Diamond.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb