ÎN CONTEXTUL PRELUĂRII A&D PHARMA HOLDINGS Consiliul Concurenţei pune în consultare publică angajamentele Glebi Holdings

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 4 aprilie 2018

Consiliul Concurenţei pune în consultare publică angajamentele Glebi Holdings

Consiliul Concurenţei pune în consultare publică angajamentele formulate de Glebi Holdings PLC, companie a grupului Penta, pentru eliminarea îngrijorărilor concurenţiale identificate în contextul preluării A&D Pharma Holdings NV, informează, marţi, autoritatea română de concurenţă.

Glebi Holdings PLC şi A&D Pharma Holdings NV sunt active în Ro-mânia, atât în sectorul comercializării cu amănuntul, cât şi cu ridicata produselor farmaceutice şi para-farmaceutice.

Din analiza efectuată au rezultat anumite îngrijorări concurenţiale în ceea ce priveşte efectele pe care operaţiunea de concentrare economică le-ar putea avea pe piaţa comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice. Astfel, angajamentele propuse de Glebi Holdings PLC constau în cesionarea a 18 farmacii Arta din Bucureşti şi Timişoara, potrivit Agerpres.

Grupul Penta, din care face parte Glebi Holdings PLC, este specializat în investiţii pe termen lung. Penta are inves-tiţii în sectoare variate, precum jocuri de noroc, servicii financiare, servicii farmaceutice, producţie etc. În România, Grupul Penta/Dr. Max este activ în domeniul serviciilor de sănătate.

A&D Pharma este un grup ce realizează activităţi de comerţ angro cu produse farmaceutice şi parafarmaceutice (în special prin Mediplus Exim SRL) şi activităţi de comerţ cu amănuntul cu produse farmaceutice şi parafarmaceutice, operând lanţurile de farmacii Sensiblu şi Punkt.

Conţinutul angajamentelor formulate de Glebi Holdings PLC sunt publicate pe pagina web a autorităţii de concurenţă.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la companii şi persoane fizice, referitor la angajamentele propuse de Glebi Holdings PLC. Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă până la data de 10 aprilie 2018.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb