ÎN PERIOADA URMĂTOARE, Studiu New Kopel Group: "Peste jumătate dintre cetăţeni vor să-şi cumpere o maşină"

LARISA BĂNICĂ
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 19 iunie 2015

Mai mult de jumătate dintre cetăţeni sunt interesaţi să-şi cumpere o maşină în perioada următoare şi aproape două treimi dintre ei ar alege o maşină second hand, comparativ cu 37,3% care ar opta pentru o maşină nouă, potrivit unui studiu prezentat, ieri, de Hezi Shayb, CEO al companiei de leasing operaţional New Kopel Group.

Studiul a arătat că mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi ar folosi cash pentru achiziţionarea maşinii, o treime ar face credit şi doar 16,4% ar apela la leasing. Pentru achiziţia unei maşini, 29,5% ar plăti 10.000 de euro şi doar 8,2% ar plăti 3.000 de euro.

Hezi Shayb a explicat: "Există un interes crescut pentru achiziţia unei maşini, indiferent că vorbim despre companii sau persoane fizice. Studiile au confirmat că întreprinderile mici şi mijlocii şi clasa de mijloc sunt principalele motoare ale economiei şi ele trebuie susţinute prin crearea de soluţii personalizate".

New Kopel Group, subsidiară a holdingului Shlomo Group din Israel, a lansat, ieri, programul "Prima maşină second hand", condiţiile de creditare fiind asemănătoare cu programul guvernamental "Prima maşină".

Eugen Măciucă, directorul Diviziei Sixt SH, a declarat: "Am dezvoltat un parteneriat cu o companie specializată în leasing, iar programul pus la punct este foarte avantajos din perspectiva condiţiilor de finanţare: 4,5% dobândă şi termen de achitare de 36 de luni".

Totodată, compania a lansat o ofertă prin care românii pot închiria, în weekend-uri, maşini de la 9,9 euro/zi.

New Kopel Group deţine o flotă de aproape 3.000 de automobile, care sunt date în sistem leasing operaţional către cei 300 de clienţi ai companiei.

Shlomo Group, acţionarul New Kopel Group a fost fondat în 1974 în Israel, fiind unul dintre cele mai puternice holdinguri din această ţara, unde este lider pe piaţa leasingului operaţional, în. Holdingul administrează o flotă de 65.000 de vehicule, deţine 33% din piaţa leasingului operaţional pe segmentul domestic şi 25% din piaţa leasingului operaţional corporate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb