Kingston Digital - parteneriat cu SPYRUS pentru maximum de securitate în domeniul stocării de date

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 octombrie 2009

Kingston Digital Inc., producătorul de memorii Flash afiliat la Kingston Technology Company, liderul mondial independent în produse de memorie, a semnat un parteneriat cu SPYRUS, Inc., liderul în dezvoltarea şi producţia de soluţii avansate de criptare, autentificare şi produse de securizare a conţinutului digital, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Potrivit acordului, Kingston Digital va încorpora tehnologia patentată SPYRUS Secured în dispozitivele flash USB Kingston DataTraveler pentru a asigura nivelul maxim de securitate şi criptare pentru produsele destinate administraţiei publice şi societăţilor comerciale din întreaga lume.

Burt Tregub, Vice-Preşedinte Corporate Development, SPYRUS, a declarat: "Având la bază echipamente hardware, soluţiile de securitate SPYRUS au fost concepute special pentru a proteja informaţiile clasificate la nivelul Ministerului Apărării din SUA şi suntem încântaţi că, alături de Kingston, vom introduce dispozitive de stocare cu cel mai ridicat nivel de protecţie în rândul autorităţilor şi companiilor din peste 100 de ţări. Tehnologiile noastre recunoscute la nivel mondial surclasează orice altă soluţie de protecţie a datelor împotriva infracţiunilor virtuale, atacurilor şi pierderii de informaţii."

La rândul său, Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.., a declarat: "Parteneriatul ne permite să respectăm cele mai exigente condiţii impuse de agenţiile guvernamentale pentru gestionarea informaţiilor clasificate. Caracteristici precum standardul Suite B sau modul de operare XTS-AES dovedesc doar câteva din capacităţile criptografice la care avem acces acum. Reputaţia Kingston pentru calitatea produselor, relaţia cu clienţii, distribuţia la nivel global şi capacităţile de producţie din Statele Unite defineşte abilitatea noastră de a livra cele mai sigure dispozitive Flash USB disponibile pe piaţă."

Încă de la înfiinţarea sa, în 1992, SPYRUS a colaborat intens cu agenţiile guvernamentale americane pentru a dezvolta tehnologii de securitate conform standardelor de apărare a statului.

Primul dispozitiv Kingston pe baza tehnologiei SPYRUS Secured va fi introdus pe piaţă la începutul trimestrului IV, 2009.

Kingston Digital, Inc. ("KDI"), este producătorul de memorii Flash afiliat la Kingston Technology Company, liderul mondial independent de produse de memorie. Înfiinţat în 2008, KDI are sediul central în Fountain Valley, California, USA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb