MINISTERUL TRANSPORTURILOR A SCHIMBAT DIRECTORUL GENERAL AL TAROM  Dan Plaveti, înlocuit cu Eugen Davidoiu

Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 3 februarie 2017

Dan Plaveti, înlocuit cu Eugen Davidoiu

Davidoiu a deţinut anterior funcţii de conducere în mai multe companii de stat, printre care Electrica Serv şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO)

Consiliul de Administraţie al companiei aeriene de stat Tarom a numit joi, 2 februarie, un nou director general al companiei, pe Eugen Davidoiu, care a condus mai multe companii din domeniul energiei, în locul lui Dan Iulius Plaveti, căruia i-a expirat mandatul, a anunţat compania.

"Astăzi, 02.02.2017, Consiliul de Administraţie al Companiei TAROM a hotărât numirea lui Eugen Davidoiu în funcţia de Director General al companiei, după ce mandatul directorului general interimar Dan Plaveti s-a încheiat de drept", a precizat compania.

În 4 august 2016, Plaveti îl înlocuise în funcţie pe Gabriel Stoe, care fusese director interimar după demiterea lui Christian Heinzmann.

Davidoiu a deţinut anterior funcţii de conducere în mai multe companii de stat, printre care Electrica Serv şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO).

Davidoiu a fost, până în aprilie 2016, director general al Electrica Serv, companie controlată de Electrica SA. Presa locală din Gorj a relatat că Davidoiu a pierdut funcţia pentru conflict de interese, fiind acuzat că şi-a avansat soţia în funcţie, potrivit News.ro.

Compania de stat Tarom a înregistrat o creştere de doar 1% a numărului de pasageri în 2016, până la 2,41 milioane, în contextul retragerii celor două avioane Airbus A310 în toamna acestui an, şi a coborât pe locul trei în topul liniilor aeriene, fiind depăşită de Blue Air, care a anunţat un avans de 80% al numărului de pasageri în 2016.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat luna aceasta că, din fondul suveran naţional de 10 miliarde de euro, care va fi creat de Guvern în acest an, va fi finanţată achiziţia a 30 de avioane noi pentru Tarom în următorii ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb