New Kopel Group - 20% creştere a business-ului în prima jumătate a anului 2016

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 3 august 2016

30 de milioane de euro - cifra de afaceri estimată până la finalul anului

Grupul auto New Kopel, care furnizează pieţei locale servicii de tip "one stop shop" , a închis prima jumătate a anului cu o creştere cu 20% a activităţii la nivelul tuturor diviziilor sale. Valoarea totală a invesţiei se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de perioada smilară a anului 2015, potrivit unui comunicat de presă al comapaniei. Pentru prima jumătate a anului, cifra de afaceri înregistrată a însemnat 15 milioane de euro.

Flota SIXT New Kopel Operaţional Leasing a crescut cu 23%, în vreme ce SIXT Rent a Car şi-a dublat aproape flota, în ultimii doi ani, ajungând la 800 de maşini.

Hezi Shayb, CEO New Kopel Group, a declarat: "Am demarat cu motoarele turate şi vom continua să menţinem acest ritm. Ne-am stabilit un target pe 3 ani care vizează atingerea unei flote de 4.000 de maşini, până la finalul anului 2017, care să acopere zona de rent a car, leasing operaţional şi management de flote. Vom continua să ne concentrăm pe IMM-uri, pe companiile de tip Start-up şi pe creşterea cotei de piaţă a segmentului de leasing operaţional. În zona de rent a car, obiectivul nostru este să ne păstrăm evoluţia pe care compania noastră a avut-o în 2015 şi să ne mărim flota SIXT Rent a Car. (...) În acest moment, aproape 80% dintre clienţii noştri accesează cel puţin 4 dintre diviziile noastre simultan".

Pentru finalul anului, New Kopel Group previzionează o cifră de afaceri de aproximativ 30 de milioane de euro.

Grupul are un target de vânzări de minim 1.500 de maşini noi şi rulate. În primul semestru al anului, activitatea din showroom-ul Union Motors a crescut cu 54,5% în vreme ce activitatea din service-ul Union Motors, unul dintre cele mai mari din România, s-a intensificat şi ea cu 20%. De asemenea, portofoliul de clienţi de leasing operaţional a crescut cu 19%.

Compania şi-a crescut echipa cu 3% şi intenţionează să îşi mărească numărul de angajaţi cu 5 - 10%, până la finalul anului 2016. New Kopel Group are acum 140 de angajaţi permanenţi, fără a include aici subcontractorii şi colaboratorii.

"Pe termen lung, căutăm oportunităţi pentru extinderea liniilor de business în România şi vom face din acest obiectiv unul pe termen lung. Astfel că suntem interesaţi de companii sinergice cu Grupul, unde putem veni cu valoare adăugată. Piaţa imobiliară este una cu potenţial pentru noi şi aici am început să fim atenţi la oportunităţi.", a adăugat Hezi Shayb.

New Kopel Group a apărut pe piaţa din România în 2005. În 2006, compania devine licenţiat exclusiv SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de servicii rent-a-car, deţinând 3.500 de locaţii, în 180 de ţări din întreaga lume. În 2008, New Kopel Group lansează divizia de vânzări auto second hand, ce oferă clienţilor maşini din flota auto proprie, cu garanţie de 2 ani "din bară în bară". Ulterior, în 2010, New Kopel îşi deschide un centru 3S specializat în furnizarea de servicii de vânzări, service şi piese de schimb, Union Motors. Tot aici, serviciile post-vânzare pentru Dacia şi Renault sunt disponibile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb