NVIDIA extinde tehnologia 3D Vision pe piaţa notebook-urilor

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 noiembrie 2009

Tehnologia NVIDIA 3D Vision combină ochelarii wireless high-tech, un emiţător cu infraroşu cu unghiuri de acoperire foarte largi şi software-ul care face posibil ca sute de jocuri să fie compatibile cu această experienţă 3D stereoscopică.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision combină ochelarii wireless high-tech, un emiţător cu infraroşu cu unghiuri de acoperire foarte largi şi software-ul care face posibil ca sute de jocuri să fie compatibile cu această experienţă 3D stereoscopică.

ASUS lansează primul notebook cu tehnologia NVIDIA 3D Vision Notebook-G51J 3D

Tehnologia NVIDIA 3D Vision, ce a fost introdusă anul acesta pe sistemele desktop, a devenit soluţia 3D preferată pentru gaming, filme sau vizualizarea fotografiilor stereoscopice 3D la înaltă rezoluţie. Astfel că, NVIDIA, alături de cei mai importanţi producători de PC-uri, de panel-uri pentru notebook-uri şi dezvoltatori de conţinut, au extins ecosistemul NVIDIA 3D Vision pe piaţa notebook-urilor de înaltă performanţă, ce vor integra display-uri de 120 Hz, compatibile cu tehnologia 3D Vision, anunţă un comunicat al companiei.

PC Wang, Corporate Vice President & General Manager, Notebook Business Unit, System Business Group, ASUS, a declarat: "NVIDIA şi ASUS au o pasiune comună pentru gaming şi tehnologiile de vârf, iar acest notebook cu tehnologia 3D Vision este încă un exemplu de colaborare de succes, al cărei scop final constă în livrarea unor platforme inovatoare pentru clienţii noştri comuni."

Conform comunicatului de presă, NVIDIA dă tonul transformării experienţei de gaming 2D anoste într-una mult mai imersivă, într-o lume cu adevărat 3D. Tehnologia NVIDIA 3D Vision combină ochelari wireless high-tech, un emiţător cu infraroşu cu unghiuri de acoperire foarte largi şi, nu în ultimul rând, software-ul care face posibil ca sute de jocuri să fie compatibile cu această experienţă 3D stereoscopică. Peste 400 de jocuri sunt compatibile cu tehnologia NVIDIA 3D Vision, iar jocuri recente precum Resident Evil 5, Borderlands, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Batman: Arkham Asylum şi Star Trek D-A-C oferă experienţe de joc cu adevărat imersive.

NVIDIA a lucrat îndeaproape cu producătorii de display-uri CPT, LG, CMO şi Samsung, pentru a putea aduce panel-urile 120Hz compatibile cu tehnologia 3D Vision în segmentul notebook-urilor. Aceste panouri noi oferă pe lângă imagini 2D foarte clare şi imagini 3D fără "pâlpâit", ("flicker-free") - efect indus de obicei de rata de reîmprospătare mică a imaginilor -, pentru a garanta experienţe de neuitat în jocuri 3D, filme şi fotografii.

După lansarea acestor panel-uri, producătorii de PC-uri vor livra notebook-uri compatibile cu tehnologia 3D Vision. Aceste notebook-uri vor avea panel-uri la 120Hz şi vor include bundle ochelarii 3D Vision activi. Primul notebook 3D Vision de pe piaţă - ASUS G51J 3D - va fi disponibil în prima parte a lunii decembrie, urmând ca o serie de producători OEM (printre care Clevo) să lanseze modele cu specificaţii asemănătoare în 2010.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat, în 1999, unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. Datorită expertizei în programarea pe unitatea de procesare vizuală, NVIDIA a revoluţionat procesarea paralelă, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Revista Fortune a atribuit companiei NVIDIA prima poziţie în industria semniconductorilor pentru doi ani la rând.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb