OKI are un nou Dealer Manager pentru România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 iulie 2009

Adriana Pricope va fi responsabilă de dezvoltarea şi managementul reţelei de distribuţie la nivelul întregii ţări, pentru a asigura o prezenţă puternică a brandului OKI pe piaţa din România

OKI Printing Solutions, al doilea producător de soluţii de printing din zona EMEA, prezent în 120 de ţări, îşi dezvoltă cu rapiditate afacerea din România, numind-o recent pe Adriana Pricope în funcţia de Dealer Manager pentru România.

Adriana Pricope a preluat această funcţie la începutul lunii mai şi colaborează cu toţi partenerii din reţeaua de distribuţie locală, asigurând interfaţa dintre distribuitorii OKI din România şi sediul central OKI din Varşovia. Noul Dealer Manager va fi responsabil de analizarea, recrutarea şi asigurarea suportului dealerilor OKI din întreaga ţară.

"Primul pas în construirea unei poziţii solide pe o piaţă nouă de desfacere este crearea unei relaţii puternice cu distribuitorii, ei reprezentând legătura dintre o companie şi clienţii săi. Obiectivul nostru pentru 2009 este dezvoltarea unei reţele extinse de parteneri, prin care să distribuim produsele OKI oriunde în România, într-un mod rapid şi sigur. Suntem încrezători că expertiza dnei. Pricope în vânzări şi distribuţie, precum şi experienţa acesteia în industria telecom vor reprezenta un sprijin real în atingerea obiectivelor noastre", a afirmat Wojciech Puchalski, General Manager pentru Europa Centrală şi de Est al OKI Printing Solutions.

Adriana Pricope a urmat cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi deţine o diplomă de specializare în Marketing, aceasta ocupând în ultimii patru ani diverse funcţii în domeniul telecomunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei. În trecut, doamna Pricope a deţinut postul de Product Manager al IBM & Lenovo şi de Project Manager pentru platforma de comerţ online Shop-in-Shop, ambele în cadrul Tornado Sistems.

"Să lucrez pentru OKI reprezintă, în acelaşi timp, o provocare şi o oportunitate. Mă bucur să colaborez cu o echipă de profesionişti, într-un mediu dinamic şi competitiv, spre a crea o piaţă pentru unul dintre liderii domeniului de soluţii de telecomunicaţii. România este încă o piaţă tânără, cu un potenţial major de creştere, iar OKI are planuri mari pentru această zonă. Sperăm ca, în câţiva ani, OKI să devină una dintre cele mai cunoscute şi preferate mărci la nivel local", a declarat Adriana Pricope, Dealer Manager OKI pentru România.

În acest moment, OKI Printing Solutions colaborează în România cu doi distribuitori autorizaţi: General Systems - parte a Grupului Omnilogic - pentru segmentul corporate adresat multinaţionalelor, şi cu RHS Company, prin care sunt vizate companiile mici şi mijlocii. Până la sfârşitul acestui an, OKI îşi propune să dezvolte o reţea extinsă de distribuitori, cu acoperire în întreaga ţară.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb