Peste 1000 de femei au urmat cursurile organizate în cadrul unui proiect european

F.A.
Fonduri Europene / 29 august 2013

Siveco Romania a anunţat, astăzi, că proiectul european "Şanse egale pentru cariere de succes" a ajuns la final, peste 1000 de femei participând la cursuri de perfecţionare, iniţiere şi calificare, se arată într-un comunicat de presă.

Proiectul a debutat în septembrie 2010 şi a avut ca obiectiv general creşterea oportunităţilor de angajare a femeilor şi accesul egal la ocupare prin conştientizarea principiului egalităţii de şanse la nivelul întreprinderilor private.

"Ne bucurăm să încheiem cu rezultate foarte bune acest proiect şi că prin obiectivele sale de informare şi formare profesională, am reuşit să contribuim pe parcursul celor 3 ani de implementare şi la prioritatea privind eliminarea stereotipurilor de gen şi independenţa economică individuală pentru femei", a declarat Rodica Papadopol, Manager de proiect, Siveco Romania.

Peste 1000 de femei au fost instruite pentru cele 5 programe de formare din care peste 98,27% au obţinut certificări. Dintre acestea 84 de femei din regiunea Bucureşti - Ilfov au participat la cursul de calificare "Operator introducere, prelucrare şi validare date", autorizat de Autoritatea Naţională de Calificări (ANC), iar 100% dintre participantele la acest curs au fost certificate.

În mai 2011 a avut loc lansarea oficială a Ghidului privind integrarea egalităţii de şanse în politicile întreprinderilor ce cuprinde analiză legislativă, instrumente de lucru, exemple de bune practici dezvoltate la nivel naţional şi internaţional pentru asigurarea egalităţii de şanse.

În cadrul celor 16 seminarii organizate în fiecare dintre cele 8 Regiuni de Dezvoltare au participat femei - manageri de resurse umane şi femei cu funcţii de decizie din întreprinderi şi au fost dezbătute subiectul egalităţii de şanse şi instrumentele pentru asigurarea acesteia propuse de ghid. De asemenea, au fost organizate 8 conferinţe de lansare a campaniei de promovare a poveştilor de succes ale femeilor şi a cărţii "Carieră - substantiv feminin", carte ce conţine poveştile a 32 de femei de succes, publicată şi distribuită în 4000 de exemplare.

Proiectul a fost finantat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara 6 - "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.3 - "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb