Piaţa Universităţii se transformă în Oraşul Faptelor Bune

.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 14 decembrie 2016



Un experiment urban şi uman semnat Radio ZU şi Primăria Municipiului Bucureşti

Radio ZU şi Primăria Municipiului Bucureşti lansează campania "Oraşul faptelor bune", un eveniment maraton dedicat românilor care vor să aducă bucurie celor din jur.

În perioada 17-27 decembrie, în Piaţa Universităţii se va construi primul oraş în care sunt invitaţi toţi cetăţenii care vor să facă bine, dar şi cei care au nevoie de ajutor. Oraşul faptelor bune va fi un spaţiu al muzicii şi al magiei de sărbători, un experiment urban şi uman, în care vom încerca împreună să îndeplinim cât mai multe dorinţe.

Timp de o săptămână, DJ-ii Radio ZU vor locui în acest oraş al bunătăţii şi vor transmite live din casa ZU 24 de ore din 24. Aceştia vor avea misiunea de a strânge toate dorinţele românilor, de a le promova şi de a facilita îndeplinirea lor. Fie că sunt mari sau mici, toate dorinţele vor fi prezentate publicului şi alături de parteneri şi vedete, Radio ZU va aduce magia sărbătorilor în cât mai multe case din România.

Casa Radio ZU - muzică şi provocări pentru a face bine

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma (asistenta lor de matinal), Razvan Popescu, Flick, Adi Mihăila şi Raluca Benavides vor locui non-stop, pe toată durata campaniei, în studioul ZU din Oraşul Faptelor Bune. Studioul mobil va fi construit sub forma unei case cu o laterală complet transparentă în dreptul căreia vor fi amenajate zona de emisie şi o zonă de relaxare pentru DJ-i. Construcţia va conţine şi o zonă de dormitor, toaletă şi alte dependinţe. Dj-ii ZU din casă vor organiza diverse acţiuni surpriză pentru strângerea de fonduri.

În fiecare zi vor intra în casa ZU cele mai cool vedete, care vor dona produse personale pentru o licitaţie de fapte bune şi vor accepta cele mai trăznite provocări pentru a îndeplini cât mai multe dorinţe. Lângă studio va fi amplasată o scenă pe care vor concerta cei mai cunoscuţi artişti, în fiecare seară între orele 18:00-21:00: Inna, Andra, Carla's Dreams, Randi, Horia Brenciu, Alina Eremia, Lidia Buble, Lora, Puya şi mulţi alţii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb