Prima fază a proiectului Green Court Bucharest este finalizată în proporţie de 80%

A.C.
Companii #Imobiliare / 7 mai 2014

Prima fază a proiectului Green Court Bucharest este finalizată în proporţie de 80%

După aproximativ un an de la începerea construcţiei, Green Court Bucharest, primul proiect dezvoltat de către Skanska în România, prinde contur iar structura si faţada clădirii A sunt deja terminate, ceea ce înseamnă că prima fază a proiectului Green Court Bucharest este finalizată în proporţie de 80%, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Prima fază a proiectului va fi finalizată, conform planului, în trimestrul 4 al anului curent.

Marcin £apiñski, Preşedintele Skanska Property România este citat: "Observ cu bucurie că Green Court Bucharest se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece şi sunt nerăbdător să finalizăm. Proiectul are toate premizele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care îl avem până acum din piaţă este unul foarte bun. Green Court Bucharest le va oferi clienţilor noştri spaţii de birouri personalizate, adaptabile, care vor spori productivitatea şi satisfacţia angajaţilor. Având deja primul client anunţat, cât şi negocieri avansate cu alte mari companii, suntem pe drumul cel bun, astfel incât, până la deschiderea oficială, întreaga clădire să fie complet închiriată.".

Aproape 350 de angajaţi lucrează pentru prima fază a proiectului Green Court Bucharest şi, până în momentul de faţă, au fost folosiţi 25.000 m3 de beton, aproximativ 11.000 m2 de sticlă pentru faţadă şi 3.200 tone de oţel beton.

Richard Burleigh, Preşedintele Skanska Construction România a adăugat: "Evoluţia rapidă a lucrărilor la Green Court Bucharest se datorează oamenilor excepţionali care lucrează pe şantier. Am alcătuit o echipă valoroasă de experţi, 100% români, care lucrează pentru a aduce acest proiect la standardele de construcţie şi dezvoltare Skanska. Există o sinergie bună pe şantier, iar lucrările continuă într-un ritm care ne ajută să ne ţinem promisiunea de a livra la timp clădirea A, în Q4 (trimestrul 4 - n.r.) 2014".

Odată finalizată, clădirea A va oferi un spaţiu total închiriabil de 19.500 m2

din totalul de 52.000 m2 ai întregului proiect. Fiecare clădire a proiectului va avea 12 niveluri supraterane şi trei subterane. Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de Skanska, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.

Green Court Bucharest înglobează numeroase solutii ecologice, care vor minimiza impactul clădirii asupra mediului înconjurător şi vor reduce costurile operaţionale, potrivit comunicatului: "Tehnologiile moderne, printre care faţada eficientă din punct de vedere energetic şi sistemul de iluminat echipat cu senzori de mişcare şi de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, vor fi disponibile locuri speciale de parcare pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi gratuit şi statii de încărcare pentru maşinile electrice".

Zona în care este dezvoltat proiectul Green Court Bucharest oferă acces facil la transportul în comun şi către aeroport. În apropierea sa se află restaurante şi mall-uri.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară şi construcţii. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesului de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienţei energetice optime şi ale asigurării unui mediu superior de lucru.

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale. Operaţiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România şi Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărţită în patru companii locale - Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanska Property Ungaria şi Skanska Property Polonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb