"Revenirea la normal va fi posibilă când vom avea vaccin împotriva Sars Cov 2"

A consemnat George Marinescu
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 5 mai 2020

"Revenirea la normal va fi posibilă când vom avea vaccin împotriva Sars Cov 2"

(Interviu cu Dr. Adrian Marinescu, Institutul Naţional Matei Balş)

Anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind începerea relaxării măsurilor luate în starea de urgenţă, începând cu 15 mai, a creat o stare generală de aşteptare în rândul populaţiei, care doreşte să revină rapid la viaţa normală de dinainte de pandemie. Specialiştii susţin că de modul gradual în care vor fi luate măsurile de relaxare, de respectarea în continuare, cu stricteţe, a măsurilor de prevenţie, de modul în care va evolua pandemia şi de rapiditatea cu care vor fi realizate un vaccin eficient sau un mod de terapie la nivel global va depinde data la care ne putem relua viaţa pe care o aveam înaintea instaurării stării de urgenţă. Despre ce se va întâmpla după 15, ne-a vorbit, într-un interviu, doctorul Adrian Marinescu, medic primar Boli Infecţioase, în cadrul Institutului Naţional Prof. Dr. Matei Balş, unul dintre principalii comunicatori despre Covid 19 din ţara noastră, în timpul aces­tei pandemii.

Reporter: Care sunt măsurile care pot fi relaxate în prima fază după 15 mai 2020?

Adrian Marinescu: Începerea relaxării măsurilor anunţată pentru data de 15 mai este totuşi condiţionată de dovada la nivel de cifre că suntem pe o curbă descendentă în mod clar. În prima fază, vorbim despre posibilitatea de a circula liber în interiorul localităţii fără să mai avem nevoie de declaraţie. Vom putea să mergem într-un grup de maximum trei persoane. Se vor deschide în prima fază parcurile (dar nu şi locurile de joacă), frizeriile şi spaţiile comerciale care au intrare direct din stradă. Fac precizarea că hotelurile vor fi deschise, dar nu şi restaurantele din incintă.

Reporter: Când preconizaţi că pot fi redeschise restaurantele, cafenelele şi barurile?

Adrian Marinescu: După o perioadă de două săptămâni din momentul relaxării vor putea fi deschise; în prima fază cele care sunt în spaţiu deschis, ulterior restaurantele la interior. În acest caz, va exista o spaţiere a meselor şi nu va fi folosit bufetul suedez.

Reporter: De ce au fost închise parcurile, când în alte ţări, de exemplu Norvegia, parcurile au rămas deschise pentru ca oamenii să poată face mişcare în aer liber?

Adrian Marinescu: Parcurile vor fi deschise cu ocazia primelor măsuri de relaxare, dar cu păstrarea distanţării sociale şi a regulilor de igienă. Până acum au rămas închise pentru că există riscul real ca oamenii să vină în contact şi să se îmbolnăvească. Până la momentul relaxării, oamenii pot să facă plimbări şi alergări în jurul casei.

Reporter: Ce recomandaţi cetăţenilor să facă după ce măsurile privind restricţia circulaţiei vor fi ridicate după 15 mai?

Adrian Marinescu: Noi toţi ar trebui să ne gândim că intrăm într-o nouă etapă de convieţuire cu virusul; aceasta va fi armonioasă, dacă vom respecta măsurile de prevenţie. Responsabilitatea va fi în primul rând individuală. Putem gândi şi acţiona echilibrat în ceea ce facem zilnic.

Dr. Adrian Marinescu: "Nu există până acum niciun vaccin eficient şi nicio terapie eficientă împotriva acestei pandemii"

Reporter: Măştile de protecţie, în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun, sunt suficiente pentru prevenţia contractării virusului?

Adrian Marinescu: Măştile de protecţie reprezintă doar una dintre măsurile de prevenţie; este obligatoriu să le respectăm şi pe celelalte în acelaşi timp pentru a combate eficient îmbolnăvirea.

Reporter: Rămân persoanele vârstnice şi cele cu comorbidităţi cele mai expuse îmbolnăvirii? De ce?

Adrian Marinescu: Persoanele în vârstă şi cei cu afecţiuni cronice au un risc net crescut de a face forme severe pentru că au o imunitate scăzută, pentru că se pot agrava afecţiunile lor preexistente şi de asemenea există o legătura directă cu virusul. Concret, pacientul diabetic, cu afectare renală, cardiovasculară, oncologică sau care este obez va face mai uşor complicaţii, deoarece există dezechilibre la nivelul organismului şi din partea virusului, dar şi prin boala de bază.

Reporter: De ce actuala epidemie este mai periculoasă decât aceea din trecut?

Adrian Marinescu: Pentru că vorbim despre pandemie, ceea ce înseamnă o răspândire importantă pe glob. În plus, amploarea fenomenului a fost fără precedent. Vorbim despre un virus foarte contagios şi care are o mortalitate clar mai mare în raport cu virusurile gripale. Nu în ultimul rând, nu avem încă vaccin ca măsură eficientă de prevenţie şi nici terapii cu eficienţă dovedită.

Reporter: Cum explicaţi faptul că persoane, testate negativ după ce au ieşit de la ATI, au fost testate pozitiv de Covid-19 la ieşirea din spital? Astfel de cazuri au fost înregistrate în Italia, Franţa şi Spania.

Adrian Marinescu: Astfel de cazuri nu sunt frecvente, dar apar peste tot în lume, chiar şi în România. Există mai multe explicaţii: fie că există fragmente inactive de virus (testul PCR iese pozitiv, dar nu înseamnă că pacientul are infecţie activă), fie că există o evoluţie fluctuantă şi că încărcătura virală are mici variaţii şi poate să fie sub/deasupra limitei de detecţie a testului genetic sau o problemă de recoltare a probei.

Pandemia, redusă la stadiul de epidemie după două-trei sezoane

Reporter: Din informaţiile dumneavoastră, vorbim despre un virus natural sau despre unul artificial?

Adrian Marinescu: Este greu să afirmăm cu certitudine; cele mai multe date ale specialiştilor din lume vorbesc despre evoluţie naturală. Luăm în calcul structura virusului, felul în care a evoluat pandemia etc. Ar fi o precizare importantă: în China riscul de pandemie a fost şi în trecut şi va fi şI în viitor, ca urmare a păstrării unor tradiţii (pieţe de animale vii) şi a densităţii populaţiei fără precedent.

Reporter: Cum pot coexista în cadrul Sars-Cov 2 tulpinile gripei şi rămăşiţe ADN de la HIV? Este posibil acest lucru pe cale naturală?

Adrian Marinescu: Da, şi de aceea, cu atât mai mult, ne gândim la o evoluţie naturală a acestui virus. Sars Cov2 face parte ca şi Sars din familia coronavirusurilor, familie care este răspunzătoare de multe infecţii la om.

Reporter: De ce unul dintre şapte infectaţi de Covid-19 este un cadru medical?

Adrian Marinescu: Peste tot în lume există personal medical infectat; în Italia 10% dintre persoanele infectate au fost cadre medicale. Cei care vin în contact cu pacienţi Covid 19 au un risc mai crescut faţă de populaţie. În plus, există şi transmiterea comunitară, motiv pentru care infectarea se poate produce şi în afara spitalului şi să se transmită ulterior în spital.

Reporter: Vorbim, în cazul acestora, doar de nerespectarea protocoalelor de intervenţie medicală sau de neglijenţa unor cadre din conducerea unităţilor spitaliceşti?

Adrian Marinescu: Aşa cum spuneam mai sus, este vorba şi despre transmiterea comunitară. Să nu uităm că personalul medical se deplasează zilnic către locul de muncă.

Reporter: Care sunt previziunile specialiştilor referitoare la convieţuirea oamenilor cu noul coronavirus?

Adrian Marinescu: O pandemie de aşa proporţii are o durată de 2-3 sezoane cu evoluţie ulterioară de tip epidemic. Va urma cu mare probabilitate un al doilea vârf al pandemiei, de intensitate redusă. Ne putem aştepta ca în sezonul rece 2020/2021 să avem şi gripă şi coronavirus.

Reporter: Când estimează specialiştii că ne putem relua în totalitate activităţile cotidiene aşa cum erau ele consemnate înainte de pandemie?

Adrian Marinescu: Revenirea la normal va fi posibilă când vom avea vaccin. Până atunci, măsurile de prevenţie vor intra în rutina noastră pentru a avea o viaţă echilibrată.

Reporter: Vă mulţumim.

Opinia Cititorului ( 39 )

  1. Inegalitatea adanceste criza pandemiei. Rentoarcerea la munca in plina pandemie. mareste gradul de infectare. Vezi exemplul celor plecati la munca in Gemania si Olanda. Vom vedea si in Romania. oamenii disperati sa castige un colt de paine iar patronii sa profite se vor infecta pe ei si familiile lor. Inca nu stiti adevarul despre infectia COVID19 duce va la cancer.

    1. duce va la? in ce limba este asta? COVID 19 e termen tehnic, iar cancer e rac in zodiac, stim.

      Ai script si schimbi doar titlul.

      La articolul lui Valentin Ionescu ai postat exact aceeasi tampenie, dar cu titlul schimbat "fabrici de morti COVID19". 

      Ce dracu' urmariti cu prostia asta?!

      Nu se va permite intoarcerea la munca decat conditionata de ceea ce vor stapanii banilor sa implementeze in om, adica un cip biometric introdus prin vaccinare direct in corp.

      Sa va deschidem mintea!

      Toti cei care au virusul in organism, il vor avea pe viata.El poate fi activ sau inactiv. Orice medic stie acest lucru. 

      De ce va aparea cancerul? Datorita depunerilor de calciu. Cupa vietii si cea a omului impiedica depunerea calciului.

      Exista studii care vor fi publicate in care se explica evolutia acestei boli numita COVID19 provocata de virusul din Wuhan cum l-au denumit grupul secret de cercetare, SAR-COV-2. 

      Cred că sunt plătiți la postare.

      Indiferent despre ce este subiectul, ei au punctajul pregătit. 

      Statele Unite cheltuiește 15% din PIB-ul său pentru îngrijirea medicală, care ar trebui să se numească “îngrijirea pacienților”. Big Pharma nu are grijă decât de profiturile sale și nu se concentrează pe vindecare, ci doar pe simptome. Aceasta a creat clienți obișnuiți și permanenți. Nu există nici un tratament pentru cancer, diabet, autism, astm sau chiar gripă (vaccinarea este doar un alt mijloc de a face profituri uriașe și de a reduce populația planetei, n.b.). De ce ar trebui să existe remedii reale? Este un sistem întemeiat de oligarhi și plutocrați, nu de medici.

      În ceea ce privește cancerul, oh da, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller în 1913, și a devenit o mega afacere fără să vindece deloc. O altă teorie a conspirației ar spune propaganda… În luna de conștientizare a cancerului de sân, este trist să vezi oameni spălați pe creier care primesc chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale știind că oricum nu vor scăpa și vor fi chinuiți groaznic datorită efectelor secundare,  

      Crearea Big Pharma

      World Business Reports afirma: ,,În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit “petrochimia”. Acest lucru a dat posibilitatea de a crea tot felul de produse chimice din petrol. De exemplu, primul plastic numit Bakelită a fost derivat din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit mai multe vitamine și au descoperit că multe substanțe ar putea fi derivate din petrol. A fost o mare oportunitate pentru Rockefeller, care a văzut posibilitatea de a monopoliza industria petrolieră, chimică și medicală în același timp! În acest fel a fost înființată Big Pharma …  

      Israelul intareste sistemul imunitar si ofera gratuit bolnavilor de COVID si profilactic suplimente alimentare din plante. Isi iubeste cetatenii. Noi in ducem cu izoleta in facrici ale mortii, bombe de infectii nosocomiale si medicamente si proceduri invazive cu efecte secundare fatale.

      Cel mai bun lucru despre petrochimie a fost că totul ar putea fi brevetat și vândut pentru profituri mari. Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: medicamentele naturale / pe bază de plante erau foarte populare în Statele Unite la acel moment. Aproape jumătate dintre medici și școli medicale din Statele Unite au practicat medicina holistică, folosind cunoașterea Europei și a amerindienilor (se spune că din trusa medicală a unui medic de pe la 1850 nu lipsea marihuana sau uleiul de canabis, n.b.). Rockefeller, monopolistul, a trebuit să găsească o cale de a scăpa de cea mai mare competiție. Atunci a folosit strategia clasică (care se folosește și acum prin operațiunile steag-fals, n.b.), “problemă-reacție-soluție “. Adică, creează o problemă și sperie oamenii, apoi oferă o soluție (pre-planificată). Similară fricii de terorism, urmată de “Patriot Act” ce era deja pregătită și semnată apoi de teroristul mondial și criminalul în masa, George Bush Jr.  

      Big Pharma a închis școlile și spitalele holistice de medicină

      Sa dus să-și vadă prietenul, pe Andrew Carnegie, un alt plutocrat care a făcut bani monopolizând industria siderurgică, cu care a proiectat un plan. Prin prestigioasa Fundație Carnegie, au trimis un om pe nume Abraham Flexner să călătorească în țară. El a raportat despre starea școlilor medicale și a spitalelor din țară. Acest lucru a condus la Raportul Flexner, care a dat naștere la medicina modernă controlată de mafia Big Pharma după cum o știm și astăzi. Inutil să spun că raportul a vorbit despre necesitatea reorganizării și centralizării instituțiilor americane medicale. Conform acestui raport, mai mult de jumătate din toate școlile medicale au fost închise în curând de Big Pharma.  

      Medicii au avertizat, în final, că practica izolării populației va fi dăunătoare pe termen lung.

      În primul rând, unul dintre efectele secundare care începe să se vadă este cel al creșterii abuzurilor asupra copiilor, violența în familie, consumul de substanțe interzise și, desigur, rămânerea fără venituri. „Toate acestea sunt mult mai nocive pentru societate decât un virus care circulă în natură la fel ca gripa sezonieră pe care o avem în fiecare an”,  

      În al doilea rând, izolarea slăbește imunitatea personală, care este construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși și bacterii care nu sunt contagioase. Între altele, nivelul de vitamina D este diminuat și starea de spirit, care afectează imunitatea, este scăzută. „Dezinfectarea constantă nu face decât să înrăutățească această stare”,  

      Oamenii sănătoși nu ar trebui să poarte măști și mănuși, deoarece acestea reduc în continuare interacțiunea cu flora bacteriană bună, care protejează de alte boli. „Pe măsură ce veți ieși din izolare, cu un sistem imunitar mai scăzut și veți începeți să intrați în contact cu viruși și bacterii, ce credeți că se va întâmpla? Boala va crește”

      Masca ar trebui imbibata cu apa de GANS..plasmatica care apara de virusuri si baterii... 

      Inegalitatea adanceste criza pandemiei. Rentoarcerea la munca in plina pandemie. mareste gradul de infectare. Vezi exemplul celor plecati la munca in Gemania si Olanda. Vom vedea si in Romania. oamenii disperati sa castige un colt de paine iar patronii sa profite se vor infecta pe ei si familiile lor. Inca nu stiti adevarul despre infectia COVID19 duce va la cancer in final.

    Ce ar fi daca incepem vaccinarea numai cu politicieni si oameni ff bogati gen Bil Gates si copii lui, care nu au fost niciodata vaccinati? Vaccinarea impotriva gripei de exemplu are eficienta pentru cel mult 45% din populatia vaccinata. Exista studii facute in acest sens. Si dupa cati ani de experimente s-a reusit sa se ajunga abia la acest procent? Domnii doctori care recomanda vaccinarea ar trebui sa stie ca orice vaccin are introdus in el cantitati de mercur , aluminiu si chiar se poate introduce un microcip nanometric. Oricum pe toti medicii ar trebui experimentate aceste vaccinuri , nu de alta doar sa nu mai debiteze prostii daca nu sunt in tema. Nu vrem sa fim cobaii masonilor, lucru care se incearca pe diferite cai. Apropo de ce nu se face ceva palbabil cu Institutul Cantacuzino, in sensul de producere de vaccinuri adevarate?

    1. Vaccinul este cancerigen. In plus cei vaccinati de gripa au facut COVID19.

      În cazul în care un vaccin împotriva covid-19 este aprobat spre utilizare fără o testare prealabilă minuțioasă, el poate provoca boli autoimune, avertizează Yehuda Shoenfeld, profesor la Universitatea din Tel-Aviv.

      ”Pericolul vaccinurilor dezvoltate în mare grabă rezidă în faptul că preparatele create fără o testare corespunzătoare pot provoca boli autoimune, deoarece marea majoritate a virusurilor conțin proteine prezente și în organismul nostru. De aceea, pentru testarea vaccinurilor care sunt cu adevărat promițătoare, noi propunem utilizarea peptidelor imunogene unice pentru SASR-CoV-2”

      Am reușit să ne unim împotriva coronavirusului! Pandemia afectează toate țările din lume. A adus tristețe, durere și suferință pentru milioane de oameni. A pus o tensiune imensă asupra sistemelor de sănătate și de bunăstare, dar a reușit să scoată la iveală și ce este mai bun în omenire.

      Luni, în 4 mai, guvernele din toată lumea s-au alăturat organizațiilor de sănătate și partenerilor lor pentru a contribui la un angajament mondial care se va termina la sfârșitul lunii. 

      Teledonului organizat de Comisia Europeană a reușit strângerea sumei de 7,4 miliarde de euro, bani ce vor fi folosiți pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19.

       

    Nu va exista un vaccin impotriva acestui virus, tocmai ca el aduce prea multe avantaje pentru a fi scos din joc.

    Cine l-a creat in laborator nu facut-o ca sa apara in 3 luni un vaccin, ci pentru ca are de pus in opera un plan mult mai maret - microciparea omenirii, adica WO2020060606 si ID2020, ambele insemnand Semnul FIAREI, controlul total al omenirii.  

    1. Stai liniștit, Fiara a plecat cu cipurile pe lună, cu rachetele de la SpaceX a lui Elon Musk.

      Am auzit că un grup de cercetători britanici au demonstrat științific că și cititul duce la cancer și la Covid 19. Și antenele 5G.  

      Păi de aia nu au introdus încă 5 G in vest, vor să facă experimente pe noi întâi, nu-i așa domnu' Cristian? 

      ??????????????????? ?

      Pandeemia actuala.ar trebui sa deconteze urgent suplimentele alimentare naturale care intaresc sistemul imunitar in lipsa unor medicamente specifice COVID19 si a unui vaccin!

      Sara Cunial l-a atacat și pe Nicola Zingaretti, liderul Partidul Democrat și guvernatorul Lazio, pentru că dorește vaccinarea obligatorie a peste 2,5 milioane de italieni.

      ”Luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei, care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, Zingaretti s-a gândit că trebuie să o impună și în Lazio. Chiar dacă știe că există deja dovezi că vaccinările anti-gripă duc la aproape 40% din cazurile de Covid19 în multe dintre interferențele virale”,  

      Razboiul vaccinurilor sau cooperare internationala pt bun public? SUA, CHina versus UE

      Magravul si plasma ajuta sa intelegem ce este si cum sa distrugem un virus! Tehnologia M Keshe este si impotriva canerului...si impotriva virusurilor.

      UN PAHAR – O VIATA , cadoul Fundatiei Keshe catre comunitatea chineza.

      UN PAHAR – O VIATA ca solutie pentru eradicarea Wuhan Coronavirus si alti virusi. 

      Stiinta si tehnologia Keshe cu plasma pot ajuta la eradicarea oricarui virus. GANS este doar unul dintre produsele care provine din aceasta stiinta adusa pe Pamant de catre omul de stiinta de top fizicianul nuclear Mehran Tavakoli Keshe. Fara indoiala, acest videoclip ofera solutia pentru Wuhan Coronavirus, precum si pentru orice virus similar, avand in vedere ca stiinta intelege virusurile de pe Pamant, iar in Univers sunt pachetele de energie care, in functie de nivelul de forta al campului, se leaga de fizicalitatea fiintelor vii. 

      Domnul Keshe explica modul in care functioneaza aplicarea Un Pahar – O Viata in aceasta epidemie de Coronavirus, atat in scop profilactic cat si curativ 

      Prevenirea si inversarea aplicatiilor 

      Rezistenta campului GANS este transferata continuu in apa.

      Puterea de camp a apei plasmatice antivirale extrage energia din virus si epuizeaza puterea campului acestuia, astfel incapacitand/inactivand virusul. 

      Gasiti la adresa aceasta cum sa faceti acasa plasma si apa de GANS....plasmaromania.ro/react orul-gans-solutia-pentru-coron avirus/

      Folosirea de apă cu plasmă preventiv, de la O Cupa O Viata sau din cupele dvs. duble 

      Repetați acest proces înainte de culcare și când vă ridicați dimineața: 

      Udați-vă capul (nu complet) pulverizati 

      Pulverizați pieptul in față și spatele. 

      Pulverizați gâtul in fata și gâtul in spate( ceafa). 

      Spală-ți fața și nările. 

      Spala-ti mainile. 

      Faceți o baie completă cu ceea ce pulverizați de sus până în picioare. 

      Pulverizați hainele de fiecare dată înainte de a iesi din casă si înainte de a intra în casă. 

      Incepeți să utilizați dacă aveți, ușa din spate a casei. 

      Pentru persoanele din apartamente pulverizați liftul sau scările și folosiți mănuși pentru a apăsa butoanele. 

      Pulverizați-vă pantofii și încercați să folosiți aceiași pantofi pentru a intra și a ieși. Pulverizați-vă pantofii înăuntru și în afară. 

      Dacă este posibil, aplicați în permanență un umidificator la ușa din față și la ușa din spate, care conține doar apă cu plasmă pură de la O Cupa O viata sau din cupele dvs. duble. 

      Pulverizați mânerele ușilor, perdelele și covoarele. 

      Beti 300 ml de apă de plasmă până la 500 ml în mici înghițituri în perioada de 24 de ore. 

      Inhalați puterea câmpului de deasupra apei cu plasmă printr-un pulverizator (sau cupă de 

      respirație cu bule) fără parti metalice prezente în aceasta sau creați și utilizați un sistem din plasticrealizat personal. 

      Repetați procesul de inhalare timp de cel puțin 3 ori pe zi pentru o durată de 10 până la 15 minutede fiecare dată. 

      Utilizați aceleași aplicații pentru toate animalele din casa, deoarece si animalele sunt expuse la fel 

      ca oamenii la acest virus. Această aplicație poate fi folosita pentru toate creaturile care au sânge, 

      care le curge sange in vene. 

      La sfatul domnului Keshe, creați pentru fiecare familie 5 căni individuale O Cupa O viata, întrucât 

      fiecare ceașcă poartă propriile forțe/ puteri proprii pentru a vă sprijini și proteja pe dvs. și familia 

      dvs. în epuizarea/descarcarea virusului de puterea sa. Păstrați canile la o distanță minimă de 1 

      metru de preferință fata de voi, în colțul fiecărei camere sau în camere diferite, dacă este posibil, 

      pentru ca aceste câmpuri ale fiecărei cupe să nu interfereze între ele, iar cea mai bună poziție este 

      în fața ferestrei. 

      Prin aplicarea apelor plasmatice din multiplele cupe O Cupa O viata și Cupele Duble/ Gemene, 

      prezente în casa ta, creezi o putere ridicată a mediului in care esti, ca prevenire împotriva virusului 

      Corona. 

      Sfaturi, așa cum s-a explicat mai sus: Amestecați Apele cu plasmă și GANS-urile din toate cupele și aminoacizii împreună și aplicați așa cum s-a explicat mai sus. 

      În plus, în toate cazurile, la sfatul domnului Keshe 

      Implică-ti fiecare membru al familiei în acest proces.

      Pulverizați apa cu plasmă a unei O Cupa, O viata pe mânerele ușii. 

    Ce de minciuni….doctoral asta are un discurs globalist....mortalitate mai mare....care mortalitate? aia mincinoasa obtinuta din adunarea mortilor din indifferent ce cauza la scorul covid19? impostorilor aflati la conducere si la varf in spitale si alte institutii de decizie medicala si nu numai….,slugoi ai OMS ...MI-E SCARBA

    1. Toată presa promovează gogoșile astea. Și apropo de vaccin, deja au început în presă articole gen "dacă nu va exista nici un vaccin?" Deci pregătiț-vă să fiți "protejați" etern de guverne.

      Da, asa este.În Statele Unite, un grup de oameni de știință s-a dedicat studiului noii pandemii și încearcă să construiască un plan antiCOVID de proporțiile planului Manhattan. Planul Manhattan a dus la elaborarea primei bombe atomice cu un cost total de peste 2 miliarde de dolari. De data asta, ținta este eradicarea lui SARS COV2.

      ”Pacienții au boli ușoare, moderate și severe. Un număr mare dintre aceștia vor avea dizabilități fizice, cognitive și psihologice după o boală critică care va necesita o îngrijire pe termen lung”, a notat dr.Nicholas Hart.

      De la halucinaţii până la crize epileptice. COVID-19 ar putea rămâne vreme îndelungată în sistemul nervos. 

      În cazurile mai severe de boală s-au mai raportat deficite motorii, halucinații, dezorientare, inatenție, tulburări de comportament motor, ataxie, tablouri clinice mai complexe și relativ mai bine conturate raportate ca afecțiuni neurologice propriu-zise, asociate manifestărilor respiratorii ale bolii, precum crize epileptice, accidente vasculare cerebrale și encefalite, encefalopatii, mielite sau afecțiuni ale sistemului nervos periferic,

      INCA NU NE SPUN DESPRE CANCER!...cancerul este declansat de virusuri cunoscute si necunoscute..nu vor sa inlature cauza si nici factorii de risc pt ca aceasta boala e o afacere! 

    Pe acest mare specialist cine îl tot împinge peste tot in media cu niste truisme și platitudini pt care nu îți tb diploma de medic? Oare banii medlaif?!

    Președintele SUA, Rich ard M. Nixon a anunțat nouă să politică privind războiul biologic la o conferință de presă în Roosevelt Room, la Casă Albă pe 25 noiembrie 1969. "Armele biologice au consecințe masive, imprevizibile, și potențial incontrolabil", a declarat el. "Poate produce epidemii globale și poate afecta starea de sănătate a generațiilor viitoare." El a declarat ulterior că, recunoscând aceste pericole, Statele Unite au decis să distrugă întreagă să rezervă de agenți biologici și pornește un program de cercetare biologică în măsuri defensive, cum ar fi vaccinurile și detectoarele de câmp. După 1970, eforturile globale pentru a preveni dezvoltarea armelor biologice și utilizarea acestora erau larg răspândite. La 10 august 1972, președintele Rich ard M. Nixon a transmis Senatului Statelor Unite spre ratificare Convenția privind armele biologice. În transmitere, el afirmă: „Prezint, Senatului pentru ratificare, Convenția privind interzicerea dezvoltării, producerii și stocării armelor bacteriologice (biologice) și toxice, precum și privind distrugerea acestora , fiind deschisă pentru semnare la Washington, Londra și Moscova pe 10 aprilie 1972. Textul acestei convenții este rezultatul a trei ani de dezbatere intensă de negociere cu Conferință Comitetului pentru dezarmare de la Geneva a Națiunile Unite. Această prevede că părțile se angajează să nu dezvolte, producă, stocheze sau păstreze agenți biologici sau toxine, de tipuri și în cantități care nu au nicio justificare pentru scopuri pașnice, precum și pentru arme, echipamente și mijloace de livrare concepute pentru utilizarea acestor agenți sau toxine în scopuri ostile sau în conflicte armate”.

    1. Academicianul Victor Voicu vine cu o teorie şocantă despre noul coronavirus: acesta corespunde în proporție de 95% unei arme biologice! Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite consideră că acest virus este o armă biologică.

      Așa o armă biologică, de trebuie să umfle numărul de decese artificial. Ca să nu mai vorbim că până acum, 1.2 milioane de oameni au avut doar simptome ușoare și s-au vindecat. Și chiar și cei care au fost infectați s-au vindecat. Vezi Boris Johnson, Tom Hanks și nevestica lui.

      Virusul duce la CANCER! Cauza cancerului sunt virsii care intrati in organism nu mai ies daca nu sunt dezintegrati energetic.

      Esti un "influencer" din ala platit sa intretina panica? Vad ca in perioada asta nu mai moare nimeni de nimic altceva decat de Covid. Mai ales daca s-a dat ordin sa se inregistreze toate decesele ca fiind provocate de Covid.

    nu.

    normalul ca pana acum nu mai e posibil. 

    s-a produs un rau iremediabil la nivelul psihologiei colective - sa nu credeti ca elemente cum ar fi incredere in economie sau consumul vor reveni la nivelele anterioare covid 19 fara un mare reset social bazat pe o super-miscare de strada.

    asta e parerea mea, desigur pot sa fiu tampit si sa gresesc... dar fix viata anterioara nu mai e posibila.  

    1. Nu este corect pentru tine sa traiesti in incertitudine, nu gresesti de loc , este evident pentru noi toti ca esti tampit cu diploma (in curs de tiparire la prietenul tau din Regie ala cu CI)

      Mai ales cand emiti platitudini ca acum (mai bine incerca chestia cu Salvatorul , te prinde atat de bine!!!) 

      MULTA SANATATE 

      PS 

      Ai grija cum traversezi strada ca nu este cum ti-au spus colegii tai :cand vezi rosu (noi stim ca ti se intampla des, dar noi chiar tinem la tine) 

      Deci cand e verde la chestia cu trei culori (semafor se cheama) .

      Somnic usor 

    cu fatuca "geniu" cu gramezi de mastrate, doctorate, limbi straine , care posteaza cu BIG Pharma, entropie , vibratii, naturiste , il pupa pe Keshe , etc

    Este saraca o persona cu grave tulburari psihice , care m-a pacalit si pe mine sa pierd vremea cu ea, pana a zis ca ea comunica eteric.... 

    Vezi raspunsuri la editorialul lui C Coditadin 29 aprilie si va edificati rapid . 

    Cu stima (pentru timpul vostru)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb