REZULTATE LA MIJLOCUL ANULUI 2010 Grupul "Roche" a crescut mai rapid decât media pieţelor pe care activează

M.M.
Internaţional #Sănătate / 22 iulie 2010

Concernul farmaceutic elveţian "Roche" anunţă o creştere a vânzărilor globale ale grupului, în prima jumătate a anului 2010, cu 5%, în moneda locală (3% în franci elveţieni), la 24,6 miliarde franci elveţieni, în linie cu estimările pentru întreg anul 2010.

Severin Schwan, CEO al "Roche", a declarat: "Excluzând vânzările de Tamiflu, ambele divizii ale Grupului Roche au crescut mai rapid decât media pieţelor pe care activează. Recenta cerere de aprobare, depusă în Statele Unite, pentru o nouă moleculă destinată tratamentului cancerului de sân în faza avansată, reprezintă un pas înainte în tratamentul pacienţilor care suferă de această boală şi pentru care opţiunile terapeutice sunt limitate."

"Roche" îşi consolidează poziţia de lider mondial în oncologie

"Roche" îşi întăreşte poziţia de lider mondial al pieţei de medicamente destinate tratamentului cancerului, datorită creşterii vânzărilor de medicamente din portofoliul de oncologie, unde a obţinut un plus de 9%, până la 11,1 miliarde de franci elveţieni, în prima jumătate a anului 2010.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a "Roche" au crescut în perioada analizată cu 4% în moneda locală (1% în franci elveţieni, 6% în dolari), totalizând 19,4 miliarde de franci elveţieni.

În prima jumătate a anului, "Roche" a depus autorităţilor de reglementare din Statele Unite o nouă moleculă destinată tratamentului cancerului de sân în faza avansată.

Puternică linie de cercetare şi dezvoltare

La 30 iunie 2010, linia de cercetare şi dezvoltare a diviziei de farmaceutice includea 60 de noi entităţi moleculare şi alte 42 de indicaţii suplimentare pentru medicamentele deja înregistrate. În al doilea trimestru al anului 2010 patru noi proiecte au intrat în faza I de studii clinice, unul în faza II de studii şi trei în faza III de dezvoltare.

Performanţe în creştere pentru Divizia de Diagnostice

Vânzările Diviziei de Diagnostice a Grupului Roche au crescut, în primele 6 luni ale anului 2010, la nivel global cu 9% în moneda locală (7% în franci elveţieni, 12% în dolari) la aproximativ 5,3 miliarde de franci elveţieni, depăşind media de creştere a pieţei globale de diagnostice în vitro, această creştere fiind susţinută în principal de Professional Diagnostics, Diabetes Care şi Applied Science. În această perioadă au fost prezentate şi rezultatele studiului ATHENA, care a demonstrat beneficiile testării cu trusa cobas 4800 HPV pentru screening-ul cancerului cervical.

"Roche", cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial are sediul central în Basel, Elveţia. Compania produce medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice şi afecţiunilor sistemului nervos central. În anul 2009, Roche a avut peste 80.000 de angajaţi în întreaga lume şi a investit aproape 10 miliarde de franci elveţieni în cercetarea şi dezvoltarea de noi produse. La sfârşitul anului 2009, Grupul Roche a raportat vânzări în valoare totală de 49,1 miliarde de franci elveţieni.

"Roche" deţine, în întregime compania "Genentech", din Statele Unite şi pachetul majoritar de acţiuni la compania japoneză "Chugai Pharmaceutical".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb