SeniorERP avanseazăa tehnologic prin integrarea platformei WCF (Windows Communication Foundation)

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 septembrie 2007

Senior Software ridică la la un nivel superior tehnologic gradul de interoperabilitate al sistemului SeniorERP, prin integrarea în aplicaţie a platformei WCF (Windows Communication Foundation), parte a noului framework .NET 3.0. Integrarea WCF reprezintă o creştere a standardelor tehnologice şi oferă avantaje majore în comunicare, flexibilitate, eficienţă şi scalabilitate pentru companiile care utilizează un sistem de tip ERP.

SeniorERP a ales să utilizeze WCF în urma experienţei acumulate în decursul deselor implementari în cadrul companiilor de import şi distribuţie cu unul sau mai multe puncte de lucru regionale. Decizia încorporării WCF în cadrul sistemului SeniorERP are ca scop principal oferirea unui răspuns imediat oricăror nevoi de scalabilitate şi flexibilitate ale companiilor din verticalele import, distribuţie sau logistică.

"Sistemele de tip ERP trebuie să fie în pas cu evoluţia pieţei. Nevoia de informare în timp real, facilitarea reducerii costurilor canalelor de comunicaţie de bandă mare, se constituie deseori în criterii de selecţie ale unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning). Softurile de generatie mai veche, bogate în opţiuni, dar dezvoltate pe o arhitectură bazată pe o realitate depăşită, pierd teren în fata noilor tehnologii create sa raspunda cerintelor actuale ale pietei, la un cost de intretinere in continua scadere. SeniorERP a facut pasul inainte din punct de vedere tehnologic, prin adoptarea de tehnologii ce ofera avantaje evidente utilizatorilor si care vor deveni standardele anilor urmatori", a declarat Lori Haiducescu, Director de Operatiuni la Senior Software.

Firmele care activeaza in verticalele import, distributie sau logistica au de obicei mai multe depozite, un volum de tranzactii foarte mare, nomenclatoare de produse deseori de ordinul zecilor de mii. Aceste companii resimt acut nevoia de a avea informatie in timp real, care sa ajute la fluidizarea proceselor si fluxurilor de business. In urma acestor experiente si bazandu-se pe realitatile de azi, Microsoft a lansat odata cu .NET 3.0 o noua platforma de comunicare: Windows Communication Foundation - WCF. Aceasta platforma reprezinta o unificare a tehnologiilor existente dezvoltate de Microsoft pentru lucrul in mediu distribuit. Se abstractizeaza astfel mesajele (datele) transportate de canalul de comunicatie, alegerea acestuia din urma putand fi efectuata in momentul implementarii sistemului informatic. Incepand din acest moment, un sistem bazat pe WCF poate fi configurat pe aproape orice infrastructura IT existenta la client. Optiunile de configurare sunt extrem de variate, astfel incat sa acopere situatiile reale intalnite in practica.

In lumea sistemelor informatice distribuite, proiectate sa comunice nativ la distanta, au existat de-a lungul timpului mai multe solutii tehnice, fiecare avand avantaje si dezavantaje. In lumea Microsoft, DCOM, MSMQ, remoting, ASMX, WSE au devenit termeni de manual de istorie IT. Dezavantajul major al fiecareia dintre tehnologiile enumerate mai sus, este ca o aplicatie proiectata pe una dintre aceste solutii, nu va putea folosi decat exclusiv respectiva metodologie de comunicare.

Pentru administratorii de infrastructura IT, este foarte important faptul ca platforma WCF utilizeaza tehnologii cunoscute, mature, documentate, este administrabila centralizat, implementeaza nativ ultimele standarde de securitate, este extrem de scalabila, este rapida si aduce solutii simple si flexibile, nepurtatoare de costuri ascunse, pentru probleme complicate. De asemenea, WCF este o tehnologie optimizata pentru urmatoarea generatie de sisteme de operare de tip Windows Server, ceea ce garanteaza o durata de viata mare si costuri mici de intretinere si actualizare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb