Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea de produse software, a organizat Softbinator Labs, program de cursuri gratuite pentru studenţii şi masteranzii la început de drum profesional, care doresc să-şi dezvolte abilităţile tech şi să facă parte dintr-o companie IT de succes. Programul de anul acesta, demarat în luna aprilie, a înregistrat 57 de cursanţi, aleşi din peste 1350 de aplicanţi, conform unui comunicat remis redacţiei.
"Programul Softbinator Labs reprezintă o oportunitate pentru participanţi de a căpăta experienţă practică cu tehnologii noi, utilizate în industrie. Mentorii Softbinator Technologies sunt bucuroşi să împărtăşească experienţele şi cunoştinţele acumulate, tinerilor care-şi doresc o carieră în domeniul IT", a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.
Softbinator Labs reprezintă un program de cursuri gratuite, desfăşurate pe parcursul a şase săptămâni, dezvoltat de echipa Softbinator Technologies. În cadrul acestui program, cursanţii au posibilitatea de a aprofunda oricare dintre tehnologiile - Java, .Net sau Front End, urmând ca apoi să pună în practică noţiunile învăţate realizând un proiect individual sub atenta îndrumare a mentorilor. La finele programului Softbinator Labs, cei mai buni candidaţi vor avea posibilitatea de a continua această călătorie în cadrul companiei, pe posturi de programatori.
Anul acesta, programul s-a desfăşurat în perioada 3 aprilie - 8 mai şi a cuprins 57 de cursanţi, aleşi din 1350 de persoane care au aplicat.
Potrivit reprezentanţilor companiei, este esenţial ca viitorii specialişti, indiferent de parcursul profesional ulterior, să aibă acces la cele mai bune metode si resurse de informare şi să capete experienţă practică. Drept urmare, în ultimii ani, Softbinator Technologies şi-a asumat sprijinirea mediului educaţional ca direcţie de responsabilitate socială, prin implicarea constantă în multiple proiecte externe din această arie, fiind un partener de încredere pentru Universitatea din Bucureşti şi implicându-se activ în susţinerea de cursuri pentru persoanele aflate în programele de reconversie profesioanală oferite de Bittnet prin iniţiativa Ctrl+N.