Ucraina plănuieşte să reia negocierile de pace cu Rusia până la sfârşitul lui august

Ucraina plănuieşte să reia negocierile de pace cu Rusia până la sfârşitul lui august

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 18 iunie 2022

Ucraina intenţionează să reia negocierile de pace cu Rusia până la sfârşitul lui august, după ce va desfăşura operaţiuni de contraatac, informează Agerpres.

Ucraina se va afla atunci într-o poziţie mai bună pentru a negocia, a declarat sâmbătă negociatorul-şef al Kievului, David Arahamia, într-un interviu pentru postul Voice of America.

Forţele militare ucrainene vor întreprinde operaţiuni de contraatac în diferite locuri, a declarat Arahamia, fără a oferi mai multe detalii.

În condiţiile în care războiul s-a înteţit în Ucraina, negocierile de pace au intrat în impas. La sfârşitul lui martie, Kievul a propus organizarea de negocieri la Istanbul, printre alte propuneri, pentru a renunţa la statutul de candidat la aderare la NATO în schimbul unor garanţii internaţionale de securitate.

Însă Rusia cere demilitarizarea ţării vecine şi vrea ca Ucraina să-i cedeze teritorii, inclusiv regiunile Doneţk şi Lugansk din estul acestei ţări.

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată contra Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Se pare ca cei tei muscchetatri plus Iohanis s-au deplasat in Ucraina pentru al sprijini pe Z.. a lua hotararea inceperii tratativelor de pacae.Razboiul produce multe tragedii ,distrugeri si criza in .........statele aliate

    1. E clar deja. Criza mondială se amplifică. Și la rusi, dar și la restul. Direct sau indirect, nu vă exista nicio țară neafectata. Pacea și reluarea activității normale sunt singura soluție realistă. Economia rămasă după pandemie, moare cu viteză mai mare sub efectul războiului. Orgoliile beligerantilor se vor mai turti sub efectul dezastrului provocat de război iar populația Europei va muri frumos și fără rost.

    Conditiile de pace le stabileste Russia la sfarsitul operatiunii speciale cand jumatatea estica si sudul Ukrainei trec la Federatia Rusa....

    1. Din păcate, trenul a plecat din gară pentru ucrainieni. Ucrainienii aveau șanse la o înțelegere cât de cât decentă (pentru ei) în primele zile ale războiului.

      Acum, rușii au avut prea multe pierderi, prea mult efort ca să nu meargă până la capăt. Iar asta înseamnă probabil un minim ca să le reteze complet ucrainienilor ieșirea la mare. 

      Russia nu vrea pace, Russia vrea razboi, Russia vrea toata Ucraina si toate fostele tari comuniste, deocamdata. Dar le-ar place sa aiba din nou un loc al lor in Germania si poate iau si Londra ca sa aiba unde sa-si tina odraslele la scolim shopping si chefuri.

    Ăștia se milogesc acum pentru pace în timp ce senilu n-are nicio treaba. Cade în cap de pe bicicleta, a și uitat ca e război.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb