Vodafone Familia, noi abonamente cu beneficii unice pentru întreaga familie

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 16 septembrie 2009

"Vodafone România" anunţă o nouă ofertă pentru serviciile pe bază de abonament, cu două pachete speciale pentru familii, care pot beneficia astfel de mii de minute pentru apeluri între membrii săi. Oferta este valabila până la 30 septembrie 2009, în toată reţeaua Vodafone şi a partenerilor săi.

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone România, a spus: "Noile planuri tarifare Vodafone Familia răspund nevoii crescute a clienţilor noştri de a avea un control sporit asupra costurilor, pentru serviciile de comunicaţii mobile. Orice familie formată din cel puţin două şi cel mult patru persoane poate beneficia de până la două mii de minute, pentru ca membrii familiei să poată comunica mai mult şi mai avantajos între ei. Multe alte beneficii, cum sunt minutele naţionale, minutele în reţea şi telefoanele la preţuri speciale sunt incluse în pachetele Vodafone Familia."

Disponibil în două planuri tarifare, Vodafone Familia oferă clienţilor:

- 2000 de minute între membrii familiei, la care se adaugă câte 25 de minute naţionale şi 150 de minute în reţea, individuale, în fiecare lună, la tariful de 12,99 euro/lună (TVA inclus) la nivel de familie;

- 1000 de minute între membrii familiei, plus 25 de minute naţionale şi 150 de minute în reţea, pentru fiecare membru al familiei, la tariful de 10,99 euro/lună (TVA inclus) la nivel de familie.

In plus, Vodafone lansează şi o ofertă specială disponibilă online, care aduce clienţilor beneficii suplimentare la încheierea unui abonament de voce mobilă, voce fixă sau de date mobile. Astfel, clienţii care vizitează pe perioada promoţiei secţiunea specială din site-ul Vodafone - vor primi un cod unic de discount pe care îl pot folosi în orice magazin Vodafone sau al partenerilor săi, pentru a beneficia de: 10 euro reducere la unul din telefoanele Nokia 5130, Nokia 2330, Sony Ericsson W205 sau Samsung B2100, achizitionate impreuna cu un abonament de voce mobila din oferta Vodafone; 50 de minute in retea, pentru 5 luni, oferite gratuit, la activarea unui abonament de telefonie fixa Vodafone Acasa;- 200 de SMS-uri in retea, pentru 6 luni, oferite gratuit, la activarea unui abonament de date mobile Vodafone Mobile Connect.

De asemenea, clienţii au în continuare la dispoziţie gama de abonamente promotionale Vodafone Complet, care le permite să îşi schimbe gratuit abonamentul ales, în orice moment şi de câte ori doresc, cu un altul cu valoarea mai mică sau mai mare.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienţi, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienţi, la 30 iunie 2009. În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe 5 continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb