Wizz Air consolidează legăturile dintre Italia şi România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 18 septembrie 2009

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare - low cost din România şi din centrul şi estul Europei, îşi extinde operaţiunile din Bucureşti prin lansarea a trei rute noi spre Italia.

Prima nouă destinaţie este Napoli şi va fi disponibilă începând cu 20 septembrie. Aceasta va fi urmată pe 21 septembrie de Catania, iar o lună mai târziu, pe 28 octombrie, va fi lansată cursa Bucureşti - Bologna/Forli. În total, 13 rute Wizz Air vor face legătura între România şi un număr semnificativ de oraşe din Italia, acoperind aproape întreaga ţară. Noile rute vor fi operate fiecare, în primă fază, de două ori pe săptămână.

"Prin introducerea noilor rute spre Catania, Napoli şi Bologna/Forli, Wizz Air creează o legătură directă între Bucureşti şi aproximativ 150.000 de români care locuiesc în regiunile Sicilia, Campania şi Emilia Romagna (conform estimărilor asociaţiilor de români din Italia, numărul de români ce locuiesc în regiunile Sicilia, Campania şi Emilia Romagna.), precum şi o conexiune pentru italienii care călătoresc spre şi dinspre România. În primele 12 luni de la lansare estimăm că vom transporta aproximativ 100.000 de pasageri, doar pe aceste noi rute. În total, în aceeaşi perioadă, preconizăm că vom atrage un număr de aproximativ 830.000 de pasageri, pe rutele dintre România şi Italia", a declarat Natasa Kázmér, Director Corporate Communications & Public Affairs Wizz Air.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Wizz Air va creşte frecvenţa zborurilor din Bucureşti spre Bologna/Forli, Catania şi Napoli la 3 zboruri pe săptămână. Pentru Milano/Bergamo frecvenţa va creşte la 7 zboruri pe săptămână. Conform unor informaţii recente, începând cu 25 octombrie, compania va creşte şi frecvenţa rutei Cluj-Napoca - Roma/Fiumiciuno, zborurile devenind zilnice.

Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce operează de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia. Cea de-a 11-a bază operaţională a fost deschisă la Praga, pe 27 iunie 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb