ZIARUL BURSA

11 iulie 2017
Ediţia din 18.09.2024

Acţiunile la purtător ale lui Liviu Dragnea nu sunt criminale

MAKEPolitică / 11 iulie 2017

MAKE

Emoţia stârnită de ştirile vechi din BURSA, dezvăluite ca şi când ar fi noi, de către "investigatorii" Rise Project, a atras atenţia asupra detaliului (pe care noi l-am prezentat cu opt ani în urmă), că Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-a putut atribui propriei societăţi Tel Drum S.A. contractele de amenajare a drumurilor, ascunzându-şi calitatea de acţionar, datorită caracteristicii de anonimitate a acţiunilor la purtător, emise de companie la momentul privatizării.

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Dragnea: "Nu am nicio acţiune la purtător"

A.G.Politică / 11 iulie 2017

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că nu are "nicio acţiune la purtător", argumentând că nu poate să existe în România o societate sau o persoană care să aibă acţiuni de care instituţiile statului să nu ştie.

ZIARIŞTI FĂRĂ FRONTIERE... MORALE Rise Project a dezvăluit dezvăluirile BURSA de acum opt ani, fără să ne menţioneze

MAKEPolitică / 11 iulie 2017

MAKE

Ştirea că preşedintele PSD Liviu Dragnea este acţionarul societăţii Tel Drum S.A., firma de drumărit care, în 2007-2008, a primit toate contractele Consiliului Judeţean Teleorman unde era preşedinte Dragnea, este ştirea principală cu care ziariştii de investigaţie de la Rise Project au vrut să facă vâlvă zilele astea, dar nu au avut minima onestitate să menţioneze că "investigaţia" lor s-a redus la a adăuga câteva elemente la articolul "Dragnea se întoarce la moşia sa judeţeană", publicat de BURSA, în 4 februarie 2009.

Raiffeisen Bank: "Investigăm în primul rând autenticitatea «documentelor» apărute în spaţiul public"

NOI DOCUMENTE ATRIBUITE RAIFFEISEN ARATĂ CUM A MAJORAT BANCA DOBÂNZILE CREDITELOR ÎN CHF Raiffeisen Bank: "Investigăm în primul rând autenticitatea «documentelor» apărute în spaţiul public"

Emilia OlescuBănci-Asigurări / 11 iulie 2017

Actualizare 09:55 GCCC: "Van Groningen a avut nenumărate şanse pentru a repara greşeala privind acordarea de credite în CHF, dar a ales de fiecare dată drumul spre dezastru"

Steven van Groningen, preşedintele "Raiffeisen Bank", a avut nenumărate şanse pentru a repara marea greşeală privind acordarea de credite în franci elveţieni, dar a ales de fiecare dată drumul spre dezastru, au transmis reprezentanţii Grupului Clienţilor cu Credite în CHF (GCCC), ca reacţie la poziţia acestuia în scandalul generat de apariţia pe internet a unor documente interne ale băncii.

-------------

Noi documente interne ale Raiffeisen Bank legate de creditele acordate de bancă în franci elveţieni (CHF) continuă să fie publicate în mediu online.

După ce, la finalul săptămânii trecute, o serie de astfel de note scurse pe Internet arătau, printre altele, că reprezentanţii Raiffeisen Bank au susţinut, la momentul acordării de credite în CHF, că respectivele împrumuri oferă o marjă de profit mai ridicată pentru bancă decât cele în euro, ieri, avocatul Gheorghe Piperea a publicat alte documente legate de subiect.

BNR vede posibilă adoptarea unor măsuri fiscale corective, pentru încadrarea în deficitul de 3%

MINUTA ŞEDINŢEI DE POLITICĂ MONETARĂ DIN 3 IULIE  BNR vede posibilă adoptarea unor măsuri fiscale corective, pentru încadrarea în deficitul de 3%

A.S.Bănci-Asigurări / 11 iulie 2017

Membrii Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României au făcut referire, potrivit minutei şedinţei de politică monetară din 3 iulie, la setul de măsuri care va însoţi probabil implementarea legii salarizării unitare, de natură să atenueze efectele ei expansioniste, precum şi la posibila adoptare de măsuri fiscale corective în contextul apropiatei rectificări bugetare, în vederea încadrării deficitului bugetar al acestui an în plafonul de 3% din PIB.

"IIB a analizat posibilitatea să continue colaborarea cu Romcab, în schimbul unor garanţii"

JOZEF KOLLAR, BANCA INTERNAŢIONALĂ DE INVESTIŢII: "IIB a analizat posibilitatea să continue colaborarea cu Romcab, în schimbul unor garanţii"

A consemnat Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 11 iulie 2017

International Investment Bank (IIB) a analizat posibilitatea să continue colaborarea cu Romcab, în schimbul unor garanţii, însă, până acum, acţionarul majoritar nu a oferit un punct de vedere coerent că situaţia se poate debloca, potrivit lui Jozef Kollar, vicepreşedinte al băncii.

Financial Times: "PwC nu a raportat o gaură de 5,5 miliarde de dolari în bilanţul PrivatBank"

PWC RISCĂ SĂ PIARDĂ DREPTUL DE A AUDITA BĂNCI ÎN UCRAINA Financial Times: "PwC nu a raportat o gaură de 5,5 miliarde de dolari în bilanţul PrivatBank"

Alina VasiescuInternaţional / 11 iulie 2017

Autorităţile din Ucraina ar putea revoca dreptul firmei de audit şi consultanţă PricewaterhouseCoopers (PwC) de a audita băncile din ţară, dar analizează şi alte măsuri împotriva acesteia, după ce au descoperit o gaură de 5,5 miliarde de dolari în bilanţul PrivatBank, bancă ce a fost naţionalizată anul trecut, potrivit Financial Times, care aminteşte că PwC a fost auditorul acestei instituţii financiare.

Război cultural

Cătălin AvramescuEditorial / 11 iulie 2017

Cătălin Avramescu

Acum este oficial. Există o declaraţie formală de război. Să numeşti un semi-analfabet drept ministru al Educaţiei, iar ca ministru al Culturii - pe directorul unui tabloid cu manelişti, este o declaraţie de război împotriva tuturor românilor care au absolvit zece clase.

Final pentru un experiment eşuat, plătit regeşte!

FOTBAL ŞI BANI Final pentru un experiment eşuat, plătit regeşte!

D.N.Sport / 11 iulie 2017

Aventura lui Christoph Daum la cârma primei reprezentative se apropie de sfârşit. Cel mai bine plătit antrenor din istoria echipei naţionale nu a reuşit să convingă, nici jocul echipei şi nici rezultatele nu l-au ajutat, aşa că nu se mai pune problema prelungirii contractului, care expiră în decembrie, mai mult existând posibilitatea să fie demis chiar în această vară.

Deutsche Börse a investit 10 milioane de dolari în platforma Trumid

Deutsche Börse a investit 10 milioane de dolari în platforma Trumid

ALINA VASIESCUInternaţional / 11 iulie 2017

Operatorul Bursei de Valori din Frankfurt, Deutsche Börse Group, a realizat o investiţie de 10 milioane de dolari în Trumid, un start-up din New York, care activează în sectorul tehnologiei financiare. Trumid administrează o platformă electronică de tranzacţionare a obligaţiunilor corporative.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

OPINII Hilariopolis, mon amour!

LAURENŢIU MITRACHEMiscellanea / 11 iulie 2017

Dacă disputa privind originea numelui Capitalei noastre continuă a nu fi convingător tranşată între specialişti, traducerea sa în limba greacă, efectuată şi utilizată fără nici o intenţie ironică de către domnitorii fanarioţi,...

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

BVB Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

A. I.Piaţa de Capital / 11 iulie 2017

Săptămâna a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu excepţia celui al societăţilor de investiţii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, în contextul în care s-a înregistrat un volum de tranzacţionare modest, de 12,09 milioane lei...

MACRO NEWSLETTER 11 Iulie 2017

MACRO NEWSLETTER 11 Iulie 2017

Internaţional / 11 iulie 2017

Producţia industrială din Marea Britanie a scăzut neaşteptat în luna mai 2017, cu o rată lunară de 0,1%, după un avans de 0,2% în luna precedentă, iar scăderea anuală a fost de 0,2%, după un declin de 0,8% în luna anterioară.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo